Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire jöttök ki a párotokkal ha más pártra szavaz?
Nálunk én vagyok az egyetlen ember az egész környezetében, aki más véleményen van a politikát illetőn. Legutóbb szóba hozott valamit anyós, amivel én nem értettem egyet. Mondtam, hogy tudom, hogy más a nézőpontunk, de én emiatt senkivel sem akarok vitatkozni, összeveszni. Ő megértette, és nem hozta fel újra a témát.
Szóval lehet kezelni a helyzetet. Én nem akarom meggyőzni őket, mert úgysem tudnám, ők sem tudnának engem meggyőzni, ezért meg kár lenne borítani a családi békét, ha egyébként rendben vannak a dolgok.
nem..ha nem egyezne a véleményünk,akkor fel sem hoznánk a témát...
így sem igazán politizálunk, van jobb témánk is
nagyszüleim ha felhozzák, akkor mondjuk, hogy inkább ne, mert nem fog egyezni a véleményünk...
bár nem volt kérdés
amúgy én a fidesszel vagyok úgy, mint az első a jobbikkal..
én utoljára az utóbbira szavaztam, de most sok dologgal nem értek egyet, viszont az egyetlen reális ellenfélnek tartom a fidesszel szemben, és csak ezért valószínűleg a kisebbik rosszat, őket választom...
ha a fidesz nyer akkor mi megyünk az országból, már megbeszéltük...(4 pár, a gyerekekkel) adunk egy esélyt még, ezért nem mentünk tavaly...
Most lényegtelen a politikai beállítottságom, de én nem nagyon tudnék kijönni egy olyan emberrel, akivel az elveinkben nem egyezünk. Most itt nem a politikáról van szó!
Hogy tudna szót érteni egy pár, akinek az egyik tagja liberális, a másik meg konzervatív?
(Megj.: mi is elmegyünk, ha a Fidesz újra nyer... jobban fogalmazva elmenekülünk innen)
Honnan tudod, hogy kire szavaz? A szavazás a legtelejesebb magánügyek egyike. SEnkinek semmi köze ahhoz, hogy ki kire akar szavazni. bemégy a fülkébe, X-elsz, kijössz, bedobod, pont.
Ps: Ha ő konzervatív, te pedig liberális vagy, akkor a kapcsolatodra ne vegyél mérget.
Egy idén nincs olyan párt ami megérné,erről ennyit.kettő: nem szoktunk a másik politikai nézetéről beszélni.
Végül ami a melegeket illeti,én csak azokat a melegeket ítélem el akik nem genetikailag melegek hanem csak divatból vagy legalábbis eltévelyedésből.
Köszönöm a kommenteket! Ha a Fidesz újra nyer én is legszívesebben azonnal mennék a repülőtérre, de mivel még egyetemisták vagyunk nem tudunk csakúgy lelépni. Másrészt meg ő maradni szeretne.
Aki esetleg útra kel majd annak sok sikert és szerencsét kívánok egyúttal! :)
Bevallom meglepődtem hogy ilyen fidesz-ellenes hangulat alakult itt ki. :D Azt hittem 2/3-ad lesz itt is. De szerencsére tévedtem. :)
Természetesen várom a további hozzászólásokat is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!