Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek heti egy "kocsmázás" belefér?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a párom heti egyszer berúg. Most vàrom az első babánkat és kicsit bizonytalan vagyok, hogy jó ötlet -e megtartani a kicsit. Amúgy szerencsére nem kötekedik a párom, de zavar,ha iszik. Szerintetek túl aggódom?2015. máj. 3. 19:47
11/33 anonim válasza:
A rendszeres berúgás nem fér bele.
12/33 anonim válasza:
Az, hogy heti egyszer elmegy kocsmába, megiszik egy-két sört a haverokkal, vagy annyit, amitől kicsit ellazul, nekem beleférne, de ha mindig totálkárosan jön haza, az már nem.
13/33 anonim válasza:
Nekem nem fér bele. Volt alkoholista párom. Mindig így kezdődik. Először csak heti egyszer, aztán kétszer... Nem azzal van a baj ha elmegy kicsit lazítani, na de ahhoz minek berúgni? Szerencsére a férjem egyáltalán nem iszik.
14/33 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok, mint 13-as.
Gondold meg, ha lesz gyereketek, több felelősség lesz rajta, lehetnek anyagi gondok, te is nyűgösebb, fáradtabb vagy, a baba sír éjjel, ez mind kiváló ürügy arra, hogy alkohollal lazuljon. Jó eséllyel nem hogy csökkenne, inkább nőni fog a heti berúgások száma...Otthon milyen mintát látott, szülők, nagyszülők között volt, aki alkoholproblémákkal küzdött?
15/33 A kérdező kommentje:
Apósom régen ivott, anyósom és sógornőm naponta iszik egy-két pohàr sört.
2015. máj. 3. 20:20
16/33 anonim válasza:
13-as vagyok. Így hogy előtte van a rossz példa, még nagyobb az esély arra hogy ez csak rosszabb lesz. Az alkoholisták gyerekei sérülékenyebbek és azt látják hogy a problémákra az a megoldás ha iszunk (persze tisztelet a kivételnek, nem minden alkoholista gyereke lesz az). Benne van a hajlam. Ha beszéltek róla mit mond? Ha le kell mondania egy ilyen alkalmat hogy viselkedik?
17/33 anonim válasza:
Kocsmázás beleférne, berúgás nem. Berúgást én elég ritkán tolerálnám amúgy is. Én ilyennek nem szülnék gyereket. Dehogy aggódod túl... milyen példát mutatna egy ilyen szülő a gyerekének, ha heti 1x kb. öntudatlanul fetreng otthon, vagy beszélni sem tud, annyira részeg?
18/33 A kérdező kommentje:
Azt mondja szomorú, de nem mondja miért.
2015. máj. 3. 20:34
19/33 A kérdező kommentje:
17# Nem fekszik öntudatlanul otthon és értelmesen tud beszélni!!
2015. máj. 3. 20:35
20/33 anonim válasza:
Miért szomorú? Kicsit kifejthetnéd, mert így nehéz tanácsot adni. Azért iszik mert szomorú? Vagy azért szomorú mert nem ihat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!