Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek heti egy "kocsmázá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek heti egy "kocsmázás" belefér?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a párom heti egyszer berúg. Most vàrom az első babánkat és kicsit bizonytalan vagyok, hogy jó ötlet -e megtartani a kicsit. Amúgy szerencsére nem kötekedik a párom, de zavar,ha iszik. Szerintetek túl aggódom?
2015. máj. 3. 19:47
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Azért iszik mert szomorú
2015. máj. 3. 20:42
 22/33 anonim ***** válasza:
61%

Már bocs, de a berúg kb. ezt jelenti, vagy ezenkívül max. a tántorgást. Ha csak iszik és piaszagú, akkor maximum ivott, de nem berúgott...

Amúgy meg... azért ivott, mert szomorú? És? Van még egymillió szomorú ember, aki nem a piához menekül, főleg akkor nem, ha lesz egy gyereke, akiért felelősséget kell vállalnia. De látom, te itt próbálod védeni... no comment.

2015. máj. 3. 20:46
 23/33 anonim ***** válasza:
88%
De miért szomorú egy olyan ember, akinek a szerelme a közös gyereküket hordja a szíve alatt? Szerinted ez normális? :(
 24/33 anonim ***** válasza:
17%

Hat had igyon neha az a szerencsetlen ember, mi ezzel a baj. nem ertem.

Tibiatya..

25/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért szomorú?Azon nem lehet segíteni? Mondjuk ez meg egy olyan dolog,hogy sztem csak ráfogja.Nekem apám volt ilyen,mindig volt valami világfájdalma,először csak hétvégén ivott,aztán pár év múlva,péntek este kezdte,és vasárnap este fejezte be,tiszta beteg volt a hétfői munkakezdéskor.Aztán később már hétköznap estéken is ivott,aztán hétköznap mielőtt elment dolgozni már akkor is...rossz alkoholistaként halt meg.

Én egyáltalán nem tolerálom a piálást,legalábbis azt aminek részegség a vége,tehát sztem nem aggódod túl.

2015. máj. 3. 20:50
 26/33 anonim ***** válasza:
Nekem a berúgás nem fér bele. A baráti sörözés még elmenne, ha 1-2 sör 1-2 óra alatt és jön haza. De így...
2015. máj. 3. 21:03
 27/33 anonim ***** válasza:
94%
Akkor meg alkoholista. Azért mert szomoru valaki nem kell berúgni. Rengeteg más megoldás van. És miért szomorú? Nem lennél egy kicsit bőbeszédübb?
2015. máj. 3. 21:05
 28/33 anonim ***** válasza:
Nekem a havi egyszeri berúgás se nagyon férne bele, de te tudod....
2015. máj. 4. 10:44
 29/33 anonim ***** válasza:
Persze rendszeresen gondoltam, tehát minden hónapban 1x....ha heti 1x legurit egy sört a párom (nem is iszik rendes sört, csak citromos sört :D) az belefér, de ha folyton lerészegedik akkor csomagolnék
2015. máj. 4. 10:46
 30/33 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem fér bele, ha valakinek heti rendszerességű program a lerészegedés és a helyi kocsma látogatása. Nem akarnék ilyen apát, férfimintát mutatni a gyermekemnek.
2015. máj. 4. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!