Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek heti egy "kocsmázás" belefér?
Már bocs, de a berúg kb. ezt jelenti, vagy ezenkívül max. a tántorgást. Ha csak iszik és piaszagú, akkor maximum ivott, de nem berúgott...
Amúgy meg... azért ivott, mert szomorú? És? Van még egymillió szomorú ember, aki nem a piához menekül, főleg akkor nem, ha lesz egy gyereke, akiért felelősséget kell vállalnia. De látom, te itt próbálod védeni... no comment.
Hat had igyon neha az a szerencsetlen ember, mi ezzel a baj. nem ertem.
Tibiatya..
Miért szomorú?Azon nem lehet segíteni? Mondjuk ez meg egy olyan dolog,hogy sztem csak ráfogja.Nekem apám volt ilyen,mindig volt valami világfájdalma,először csak hétvégén ivott,aztán pár év múlva,péntek este kezdte,és vasárnap este fejezte be,tiszta beteg volt a hétfői munkakezdéskor.Aztán később már hétköznap estéken is ivott,aztán hétköznap mielőtt elment dolgozni már akkor is...rossz alkoholistaként halt meg.
Én egyáltalán nem tolerálom a piálást,legalábbis azt aminek részegség a vége,tehát sztem nem aggódod túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!