Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem "beszélget" idegen férfiakkal. Talán belefér. De miért törlőnek az üzenetek? Amire találok az meg igazából egy törölt-vágott zagyva. Nem tudom már igazából csak melletem van?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 21:57
1/14 anonim válasza:
Esetleg, ezt a felesegeddel beszeld meg.
hogy mi az, ami meg oke, es mi az ami nem.
Nekem a torolgetett uzenetek nem fernenek bele, mert azon porognek, hogy mi lehet az, amit torolni kellett.
2/14 anonim válasza:
Üdv!
Mit mondd a feleség,mivel magyarázza ezeket a dolgokat?
3/14 anonim válasza:
Ezek szerint egy kicsi izgalomra van szüksége!
4/14 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon valószínű, hogy NEM CSAK BESZÉLGET!!
5/14 anonim válasza:
Honnan szeded, hogy törlődnek az üzenetek? Leskelődsz utána? :)
6/14 anonim válasza:
Uzenetet csak akkor szokas torolni, ha nem akarjuk hogy a masik megtudja mi all benne. Ez eleg egyertelmu. Kerdezd meg egyenesen. Ha ugy gondolod hogy nem mond igazat, akkor...talan gyerekes megoldas, de csend el a telefonjat es vard meg a kovetkezo uzit amit kap. Vagy mar hallottam olyat is hogy vissza lehet hozni torolt uzeneteket. Ha nem akarja elmondani, akkor nem fogja. Mindenesetre ne hagyd annyiban, mert ez nagyon gyanus.
7/14 anonim válasza:
Én is gyakran "beszélgetek" férfiakkal,még itt a gyakorin is,de ez nem jelenti azt hogy meg akarom csalni a férjemet.Az üzeneteket is mindig törlöm,mert nem tartozik màsra amiket leírok,vagy leírnak nekem.Ha a férjem elkezdene utánam kutakodni,vagy elcsenné a telefonomat biztos jól fejbe vágnám,azért mert az ember házas nyugodtan szóbaállhat ellenkező nemüekkel is.
8/14 Gabi86 válasza:
Szerintem is kérdezz rá.én is törlöm az üziimet,de fôleg azért mert nem tartozik senkire.meg van egy közös ismerős aki folyton flörtöl velem,de már százszor leállîtottam,de nem igatá ért a szóból,de viszont a párom meg szerinte megverné ha megtudná a fekesége sem örülne.szóval bármi lehet.
9/14 anonim válasza:
Kedves kérdezõ és te nem beszélgetsz idegen nõkkel?
Nálam ugyvan,hogy én nem beszélgethetek egy férfival sem, de a férjem mindent megenged magának.
10/14 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Kis lázadást érzek részedről.
Sajnálom a helyzeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!