Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez belefér a házasságba? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez belefér a házasságba? Vagy túlreagálom és tényleg egy ártatlan dolog volt?

Figyelt kérdés

Férjem vállalkozó. Természetesen vannak női ügyfelei, amivel nincs gond. Viszont szombaton egy rendezvényen hátranézek, a férjemet épp egy csaj puszilgatja. Kérdeztem, ez meg ki volt. Mert nagyon gyorsan lelépett, engem be sem mutatott. Kiderült, hogy az egyik ügyfele, aki a szomszédunk. Mikor kérdeztem, hogy mióta vagyunk ilyen jóban, hogy szomszédokat puszilgatunk, akkor azt mondta, barátok. Soha nem jártunk össze, én sosem beszéltem vele. Utána már nem barátja, csak haverja. Viszont mikor rákérdeztem, kit és miért puszilgat, úgy felháborodott, hogy rég láttam így fellázadni. Mert mit gondolok én, ott állt a pasija is.

Azt tudni kell a férjemről, hogy nem egy puszilkózós fajta, tesónak, anyunak ad puszit, aztán ennyi. Haverokkal, szomszédokkal, barátokkal sosem puszilkózik.

És azzal mentegetőzik, hogy ő nem is akarta, csak a csaj. De a viselkedésből, nézéséből nem ez jött le.

2019. júl. 15. 09:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

Azért a férj reakciója sem egyértelmű : egyszer munkaadó a nő, másszor haver, össze vissza beszél a férj, ideges lesz... Nekem már ez gyanús lenne, miért nem mutatta be akkor, ha csak haverok? Vagy annyira nem közeli haver, hogy a feleség megismerhesse? Ha nem közeli haver, akkor meg mit puszilgatja a nő... A nő miért gondolja, hogy oda léphet egy puszira, valószínűleg a nő több "tud " ezért megengedheti magának ezt a közvetlenséget. Valljuk be : ki üdvözölné a lakás festőjét /vízvezetékszerelőjét /szomszédját puszival?

A kérdező leírhatná, hogy látta e a saját szemével a hölgy férjét, vagy csak a kérdező férje kamuzott, hogy enyhítse a gyanút...

2019. júl. 15. 21:25
 22/27 A kérdező kommentje:

Állt ott mellette több ember, férfiak is, nők is. Nem tudom, hogy a férje volt e valamelyik is.

Azt mondta, nem tetszik neki a nő, mert kicsi a melle. Mondom ezt honnan tudod. Hát mert ott állt egy szál kis pólóban éld látszik. De most esik le, hogy este volt és egy fekete dzseki volt a csajon.

2019. júl. 16. 05:41
 23/27 anonim ***** válasza:
62%

Persze, hogy azt mondja neked, hogy nem tetszik... Ez a puszis jelenet után melyik férfi mondaná : igen drágám, tetszik nekem ez a nő!

Te mindig minden szavát elhiszed a férjednek? Pláne egy ilyen szituáció után? Lehet, hogy a nő mellett az öccse állt.. Vagy a barátnői pasija... Azért csak figyeld meg őket, találni fogsz itt mást is...

2019. júl. 16. 07:03
 24/27 A kérdező kommentje:
De, nekem simán a szemembe mondja, hogy adott nő mennyire jó csaj és milyen jó a segge vagy a melle. Sőt, ha ott vagyok mellette, akkor simán fordul 180 fokot egy jó csaj után. És félreértés ne essék, nem azt akarom, hogy ne nézzen meg senkit. Csak ha ott vagyok mellette, disztingválja magát. És ne essen ki a kocsiból egy csaj után fordulva vezetés közben. Arról meg ne is beszéljünk, mi van akkor, ha strandon vagyunk.
2019. júl. 16. 07:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Hat,en inkabb bunkonak mondanam.

Az en ferjem se egy szent,de a jelenletemben nem bamulja latvanyosan a noket,pedig surun jarunk strandra ,furdobe,koncertre,stb..Meg nem kommental,dicser mas noket nekem,tobb evtizedes hazassag utan se.

2019. júl. 16. 13:02
 26/27 anonim ***** válasza:
24-re : oké nézd, te ismered. Bármit írunk, te mentegeted... Akkor miért írtál ki kérdést, mi kívülállók vagyunk, többen is azt gondoljuk hogy nem stimmel valami (te is érzed szerintem). Gondolom, ha lenne köztük valami akkor is megmondaná a férjed hogy jó csaj? Vagy "közömbös" szintű érdekeltséget színlelne. Sok nő, sok év házasság után azt hiszi ismeri a partnerét. És sokan tévedtek is már...
2019. júl. 16. 17:47
 27/27 anonim ***** válasza:

Én se vagyok egy pusziszkodós fajta, de mégis van két kolléganőm (40-ből), akivel még így köszönünk.

Nem tudjuk, hogy alakult ez ki, bár már beszéltünk róla.

Nem baj, ez már így marad.

Kicsit érdes a stílusos, szerintem égőnek tart, ezért nem mutatott be.

(A szomszédokat nem ismered?)

Megakadtak azon hogy nem láttad még így "fellázadni".

Rabszolga volna?

2019. júl. 17. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!