Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez belefér a házasságba? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez belefér a házasságba? Vagy túlreagálom és tényleg egy ártatlan dolog volt?

Figyelt kérdés

Férjem vállalkozó. Természetesen vannak női ügyfelei, amivel nincs gond. Viszont szombaton egy rendezvényen hátranézek, a férjemet épp egy csaj puszilgatja. Kérdeztem, ez meg ki volt. Mert nagyon gyorsan lelépett, engem be sem mutatott. Kiderült, hogy az egyik ügyfele, aki a szomszédunk. Mikor kérdeztem, hogy mióta vagyunk ilyen jóban, hogy szomszédokat puszilgatunk, akkor azt mondta, barátok. Soha nem jártunk össze, én sosem beszéltem vele. Utána már nem barátja, csak haverja. Viszont mikor rákérdeztem, kit és miért puszilgat, úgy felháborodott, hogy rég láttam így fellázadni. Mert mit gondolok én, ott állt a pasija is.

Azt tudni kell a férjemről, hogy nem egy puszilkózós fajta, tesónak, anyunak ad puszit, aztán ennyi. Haverokkal, szomszédokkal, barátokkal sosem puszilkózik.

És azzal mentegetőzik, hogy ő nem is akarta, csak a csaj. De a viselkedésből, nézéséből nem ez jött le.

2019. júl. 15. 09:27
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Oké, ha van csomó. De neki csak ez az egy, akivel puszi puszi. És ez az egy, akit bemutatni sem hajlandó.
2019. júl. 15. 10:25
 12/27 anonim ***** válasza:
88%

Kettős mérce?

Itt lehet a pont.Csókolóztál más férfival, ő meg hagyja magát puszilgatni...

Ezért nem kell támadási felületet hagyni egy férfinak se, mert akkor lesz mivel takarózniuk, visszavágniuk.

2019. júl. 15. 10:38
 13/27 anonim ***** válasza:
76%

Nézd, ha eleve nem puszilkodós fajta a férjed, akkor ennek a nőnek miért adta be a derekát? Egyáltalán nem biztos, hogy a nő párja (ha van) valóban ott állt mellette, az csak valószínűleg egy igen hatásos mentség volt, hiszen ebbe kapaszkodsz : "ott állt mellette a férje, csak nem csinálná előtte"...

Ha meg ennyire jó a viszony hogy puszival üdvözlik egymást, akkor igenis be kellett volna téged mutatnia, mint feleségét!

Velem történt volna ez, ott helyben mindkettőt számonkértem volna! Ráadásul amikor pont háttal állok nekik, akkor puszilkodnak? Na tudod ki veszi be ezt a haver /barát /ügyfél /szomszéd dumát...

2019. júl. 15. 11:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem láttam a szitut nem biztos, hogy igazam van de nekem is vannak ismerőseim akik puszival köszöntenek. Én nem puszilok senkit de ha valaki ismerős úgy közeledik mert neki ilyen a stílusa azt viszonzom. Itt a hangsúly inkább a szituáción van ami számomra nem egészen világos. Mint látod van aki azt írja oké van aki meg azt, hogy nem az. Mindkettőnek igaza lehet helyzettől függően. Azt meg Te láttad. Mert a "jeleket" nem igazán lehet írásban kifejezni. De most akkor a nő férje ott volt,látta/láthatta a puszit vagy csak ott volt "valahol" a közelben? A nő és a férjed hogyan viselkedett? Volt valami más jel ami arra utalna, hogy több van köztük?

Vagy rémeket látsz mert Te ilyen vagy,magadból indulsz ki?

Mert azért az sem ritka, hogy aki hajlamos megcsalni a párját az a legféltékenyebb minden apró más számára jelentéktelen dologra. Neked volt egy kilengésed azt megbeszéltétek ez el van szerinted rendezve de ő ne, hogy kapjon egy szia puszit mert akkor régen rossz. Ez sem ritka eset.

2019. júl. 15. 11:44
 15/27 anonim ***** válasza:
92%
Ja és még egy dolog. Kérdezed ez bele fér e a házasságba? A Te "kilengésed" az belefér a házasságba?
2019. júl. 15. 11:46
 16/27 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem van köztük több is mint "haverság". Egy házas ember ne barátkozzon idegen nőkkel főleg ne puszilkodjon velük,ha már látod hogy puszival akarnak köszönteni akkor nyújtod a kezed és szépen kezet fogsz velük. Többet nem fognak pusziszkodni veled és még nem is bunkó. Így lett volna helyes ezt megoldani.

Szerintem te is tudod hogy aki bűnös és megvádolják az igazsággal az lázad fel a legjobban meg lesz ideges.

Aki ártatlan az nem lesz ideges egy alaptalan vádtól.

2019. júl. 15. 12:20
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Én csak arra gondolnék, hogy a nő puszival szokott köszönni, a férjed meg nem ugrott el előle. Én is utálok puszizkodni nő létemre és szerintem max. családtagoknál érthető, köszönéskor mégis sokszor belefutok még munkatársaknál is, hogy nem tudom hogy kikerülni, bunkó lenni meg nem akarok.
2019. júl. 15. 12:22
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
#17-sel értek egyet.
2019. júl. 15. 12:39
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon idős férfiként szólok hozzá: most még ne aggódj! Sosem csaltam meg a feleségem, de jelenlétében is, meg jelenlétén kívül is a közeli nő-ismerőseimet mindig puszival üdvözlöm vagy ezzel búcsúzom tőlük. Bő 50 év házasságunk alatt ezzel sosem volt gond.

Viszont, az ördög nem alszik. A nőnek ott volt a pasija is, de a férjednek puszit adott. Én ezt normálisnak venném. Ha más nővel is hasonlóan jár el (persze nem mindegyikkel, akivel az üzleti élete összehozza!!), akkor tényleg semmi gondod ne legyen. Ugyanakkor, ne mételyezd meg sem a magad, sem a férjed lelkivilágát a féltékenységgel. A leírt esetet semmibe se venném.

Ffi.

2019. júl. 15. 12:54
 20/27 anonim ***** válasza:
17%
Na hát egy ilyen feleségnek én sem mondanék el sokmindent. Egy puszin kiakadni, számonkérni a másikat... beteges. Valószínűleg pont emiatt kell titkolóznia, mert mindenen hisztizel.
2019. júl. 15. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!