Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér a játszmázás?
Párommal lassan 20 éve együtt vagyunk. Én ugyan úgy imádom mint amikor összejöttünk. Részéről úgy érzem hogy megszokottá, lapossá vált a kapcsolat. A mai napig a tenyeremen hordom, a csillagokat lehoznám neki ha ezt kérné. Én úgy érzem hogy talán túlságosan hozzászokott ehhez. Hogy pezsdítsek a dolgokon nekiálltam játszmázni: egyik nap imádom, másnap megsértődöm és visszaveszek. Amikor visszaveszek, akkor azt látom hogy Ő kezd el teperni. Kedveskedik, a kedvemben jár stb.
Normális ez, vagy gyerekesek vagyunk? Az tapasztalataimat úgy tudnám összegezni, hogy minél jobban kimutatom a szerelmem, annál jobban leszar. Ellenben ha én leszek közönyös, távolságtartó, akkor Ő annál jobban nyomul.
Ez normális vagy még nem nőttünk fel?
38F/35N
ez de szánalmas.
ideig-óráig talán van foganatja, de hogy ti nem együtt fogtok megvénülni, az szinte tuti.
A játszmázás gyerekes.
Szerintem a párod az egyensúlyra törekszik. Ha túltolod hárít, ha te vagy rideg ő próbál tenni ellene.
Szerintem ez sokkal több párkapcsolatban van jelen csak sokaknak fel se tűnik hogy ez jatszma.
Amúgy én is nőkent tenyeremen hordozom a párom igaz ő is engem :-)
Ettől még nem papucs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!