Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér, ha férjes asszonyként ezt csinálom?
3 éve vagyok férjnél és szerencsére jó a házasságunk. Van egy nagyon jó barátom, akivel gyakran találkozom. Általában kávézóba vagy étterembe járunk, de felmegyek néha a lakására is. Ennek egy oka van, mégpedig hogy mindkettőnk hobbija a főzés. Sokszor főzünk együtt, és mivel ő sokkal régebb óta benne van és több tanfolyamot is elvégzett, így tud mutatni új praktikákat is, közben pedig jókat beszélgetünk. Régóta ismerjük már egymást, még a férjemet se ismertem, amikor vele összebarátkoztam. Soha nem volt meg a szándék egyikünk részéről se, hogy több legyen. Jó és szerethető embernek tartom, aki az életem része, de ennél semmi több. A férjem tud mindenről, ő megbízik bennem és nem zavarja, mert ismeri a kapcsolatunkat és így is tudok elég időt szánni a házasságunkra. A legjobb barátnőm és a kolléganőim szerint felháborító, hogy férjes asszonyként így viselkedem.
29N
A férjednek semmi baja ezzel, ez a lényeg. Kit érdekel, hogy a kotnyeles tyúkok mit mondanak a munkahelyen? Még a barátnődet se kellene hogy érdekelje. Mintha kérdezted volna a véleményüket...
Ez valahol a te hibád, mert az ostoba kollégáidat beengedted a magánéletedbe.
semmi gondom nem lenne ezzel. ha nem bízik benned a másik, akkor mindegy, mi történik, a szerelemnek vége
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!