Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jól csinálom, vagy most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól csinálom, vagy most rontom el?

Figyelt kérdés

Elköltöztünk a régi otthonunktól viszonylag messzire,a férjem itt kapott egy nagyon jó munkát.Természetesen jöttem fele,ott felszámoltunk mindent.

Én itt még nem találtam munkát (bár közös megegyezéssel nem is megyek el az első kisboltba takarítani,hanem ha fél év múlva találok megfelelőt,akkor sincs semmi gond).

A kérdés lényegi része.

Ugye én itthon vagyok,és mivel nem teszi ki a napot a munkakeresés,csak napi pár órát,ezért megcsinálok minden házimunkát,kertet, hivatalos dolgot,tényleg mindent,így mire a férjem hazaér,annyi dolga van,hogy vacsorázzon,velem foglalkozzon.

Amig nem költöztünk ide,addig mindeketten hasonlóan dolgoztunk,akkor ő is megcsinált minden házimunkát,nem kellett soha kérnem,észrevette megától,ilyen szempontból mintaférjnek mondható.

Most viszont tényleg semmi ilyen dolga,nem ő kérte igaz,én viszont így érzem magam hasznosnak,és ha már van éehetőség,az este ne azzal teljen,hogy porszívózik,mosogat,stb,hanem töltsük értelmesen,tartalmasan.

Vajon ezzel elrontom és miután munkábaállok,rám marad minden,vagy szépen visszaáll a régi rend?

Tudom,én ismerem,de ilyen még nem volt,eddig mindig mindketten dolgoztunk.

2014. jún. 17. 11:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
majd kiderül, ha dolgozol te is.
2014. jún. 17. 11:22
 2/21 anonim ***** válasza:
8%

Nem igazán erőlteted TE azt a munkakeresést! De már a férjedben keresel hibát

"Elrontom"

Csak TE romolhatsz el ezzel a mentalitással!

2014. jún. 17. 11:24
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed,legalább elfoglalod magad,és a férjed is jól érzi magát,hogy nem kupiba megy haza.Ha majd mindketten dolgoztok,akkor úgyis visszaáll a régi állapot.
2014. jún. 17. 11:27
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ezzel nem rontasz el semmit és senkit, teljesen normális dolog, hogy aki többet van otthon bármi okból, az alapból megcsinál több dolgot otthon.

A párod ha eddig is képes volt megcsinálni mindent, akkor azt nem fogja elfelejteni, és ha munkába állsz, akkor újra besegít, ha épeszű ember.

Könnyel lehet, hogy most is besegítene... Nem szokta esetleg mondani, hogy hagyd, majd én megcsinálom, stb?...

Ezzel nem rontasz el semmit.

2014. jún. 17. 11:28
 5/21 anonim ***** válasza:
96%

Ha eddig vállalt otthon feladatokat, akkor ha újra munkába állsz majd, ismét megteszi.

Nem aggódnék e-miatt.

2014. jún. 17. 11:28
 6/21 anonim ***** válasza:
23%
mosogatást néha hagyd rá, érezze, hogy tehet otthon valamit!
2014. jún. 17. 11:29
 7/21 anonim ***** válasza:
9%
ugye én itthon vagyok,és mivel nem teszi ki a napot a munkakeresés - ha nagyon akarnál ki tenné az egézs napod
2014. jún. 17. 11:29
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így teljesen normális. Azért ahol nincs gyerek két felnőttel max napi 2 óra a házimunka, elég pofátlanság lenne ha megvárnád vele, miután ő már négyszer annyit ledolgozott.
2014. jún. 17. 11:30
 9/21 anonim ***** válasza:
89%

Làtszik itt egyeseknek sosem kellett munkàt keresni....mit nézzen egész napot észlények ha csesznek feltenni új hirdetést?

3 òra alatt àt lehet fésülni az egesz netet hova nézegesse 5 percenként ?

Tapasztalani kéne elõbb aztàn okoskdni a semmivel.

2014. jún. 17. 11:34
 10/21 anonim ***** válasza:
20%

lehet járni kelni a városban, nem csak hirdetésre jelentkezni, aminek 99%-a már be van telve csak meg kell hirdetni!

engess ne oktass ki, mert én is kerestem és tádám találtam is!

2014. jún. 17. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!