Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért csinálom ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés

Maga a kérdés is hülyeség, de az is, amit csinálok...

Gyűrűket, menyasszonyi ruhákat, történeteket, díszeket, fényképeket nézegetek, miközben még csak soha eljegyezve sem voltam, nemhogy esküvő, de még eljegyzés közelében sem vagyok, mégis állandóan ilyen témájú dolgokat olvasgatok/nézegetek szabadidőmben. Pedig nem vagyok érintett a témában.

Más is csinálja ezt vagy csak én töltöm számomra haszontalan dologgal az időd? Minek nézem, mikor nem is lesz eljegyzésem/esküvőm?

2013. febr. 1. 23:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én meg ejtőernyős videókat nézegetek, pedig soha még csak lehetőségem sem volt rá. De szeretném majd, egyszer...;)
2013. febr. 1. 23:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg betegségekről olvasgatok, és nem vagyok sem kutató, sem orvos. Ezt hobbinak hívják. Vagy időtöltésnek. Ez az, ami érdekel.
2013. febr. 1. 23:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül. Én is nézegetek menyasszonyi és estélyi ruhákat mert szeretem a szépet.

Ékszerbolti eladónak tanultam és rengeteg ékszeres képet töltöttem már le pedig egy napot sem dolgoztam a szakmámban. De szeretem az ékszereket.

Továbbá házakat, kerteket, virágokat, bútorokat is szoktam nézegetni mert szeretnék egyszer egy kertes házat érdekel az építészet, a kertészkedés.

És még sorolhatnám.

2013. febr. 2. 00:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még barátom sincs, mégis néha ezt csinálom:)

Semmi baj nincs vele, egy kis álmodozás nem árthat.

2013. febr. 2. 00:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a tökéletes családot tervezgetem miközben barátom sincs. :D szóval nem vagy egyedül, az ember szeret álmodozni.
2013. febr. 2. 00:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki megszállottja valaminek, még ha nem is közvetlenül érintett benne. Én a motorokkal, motorsportokkal vagyok így.

Neked ez a hobbid. Nincs abban semmi abnormális, hogy esküvős dolgokat nézegetsz, olvasgatsz.

2013. febr. 2. 01:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg kutyás videókat nézegetek, és egyelőre esélyem sincs, hogy legyen :(
2013. febr. 2. 01:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt erős túlzásnak érzem, hogy nem is lesz esküvőd. Miért ne lehetne? És ha majd ott tartasz lesznek ötleteid. :)

24N

2013. febr. 2. 09:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Óóó én munkanélküli vagyok, így folyton a jövőt tervezem. Ha találok valami "tök jót" a neten beteszem az "álom listámba" ami amúgy egy excel fájl a gépemen :) Már ott az esküvői ruhám is, meg megrajzoltam a házunk alaprajzát méretarányosan, és vannak kézműves ötletek, karácsonyi receptek, babaötletek. :)
2013. febr. 2. 10:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

na, én meg gyereknevelésről szóló könyveket, weboldalakat nézegetek, olvasok róla sokat, kérdezgetek olyanokat akiknek már van gyerekük.

pedig még jó 5 év, mire valóban eljutok oda, h szüljek. sztem ez nem baj, fel kell készülni rá, hiszen egy anya legfontosabb feladata, h boldog, kiegyensúlyozott legyen a gyereke, és önálló felnőtt váljon belőle.

mondjuk az esküvők sosem hoztak lázba, nem is tervezem a házasodást, de ha neked ez a fontos, akkor szíved joga nézelődni :)

2013. febr. 2. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!