Tényleg rosszul csinálom? Nincsenek hosszú távú életcéljaim, mert mindent megvehetek, ami kell és nem szeretnék családot? Rokonaim azzal jöttek, hogy jujj de meg fogom bánni.
Szögezzük le,hogy nem érdekelnek a primitiv irigykedő kommentek,mert nem fájnak.
21/L vagyok.
Igen,apum tolt alám mindent.Már a szüleim sem dolgoznak pár éve.Vannak befektetéseik,jó pár bankszámla,állampapír minden..
A kérdés meg az,hogy tényleg megbánhatom azt,hogy csak utazok,utazok,fotózok,járom a nagyvilágot,pénzt költök szórakozok,hobbizok egész életemben?
Van érettségim és van 430 pontom,de nincs szükségem egyetemre.
Nem akarok családot,miért cseszegetnek vele,hogy magányosan fogok meghalni?Kit érdekel?Vannak barátaim.
Így van, rosszul csinálod. Ahelyett, hogy élvezed az életet, inkább aggódnod kellene azon, hogy jujj mi lesz ha, és rosszul érezni magadat, és szenvedni...
Ironizálok, remélem érthető. :)
Nem csinálod rosszul.Még fiatal vagy, éled az életed. Ebben igazad van. Én a helyedben azért valamilyen karriert csinálnék, ami érdekelne, amiben jobb vagyok, mint mások.
Csak van, amit szívesen csinálnál?
Az, hogy családot, gyereket még nem szeretnél, az sem gond. Majd ha megtalálod életed párját, a lelki társad, ráérsz ezen gondolkozni. :)
Addig utazz, szórakozz, s vágj bele valami frappánsba. :)
Sok sikert.
28/L
Szerintem a szüleid fejében van bibi, hogy ennyire szarnak rád. Egyszer találkoztam egy milliárdos lánnyal, mármint apuci volt az. A lánynak 6 általánosa volt, de hát minek tanuljon, még az ükunokák is gazdagon fognak élni. 30 évesen a lány béranyát akart keresni, mert biztos fáj a szülés.Ha nem ismerem, el se hiszem. Szerintem a szüleidben lehetne annyi, hogy ne engedjenek csak úgy kallódni.
Egyébként te vagy, akinek meghalt a párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!