Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg rosszul csinálom?...

Tényleg rosszul csinálom? Nincsenek hosszú távú életcéljaim, mert mindent megvehetek, ami kell és nem szeretnék családot? Rokonaim azzal jöttek, hogy jujj de meg fogom bánni.

Figyelt kérdés

Szögezzük le,hogy nem érdekelnek a primitiv irigykedő kommentek,mert nem fájnak.

21/L vagyok.

Igen,apum tolt alám mindent.Már a szüleim sem dolgoznak pár éve.Vannak befektetéseik,jó pár bankszámla,állampapír minden..

A kérdés meg az,hogy tényleg megbánhatom azt,hogy csak utazok,utazok,fotózok,járom a nagyvilágot,pénzt költök szórakozok,hobbizok egész életemben?

Van érettségim és van 430 pontom,de nincs szükségem egyetemre.

Nem akarok családot,miért cseszegetnek vele,hogy magányosan fogok meghalni?Kit érdekel?Vannak barátaim.

2012. márc. 17. 15:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
35%
Hát én a helyedben azért befektetnék valami üzletbe.Gondolkodj el mi az ami érdekel.Média,vendéglátás,divat,bármi.Legalább még az is hoz egy kis pénzt,plusz esetleg még hírneved is elsz.Gondolj csak Victoria Beckhamre,aki szintén gazdag családból származott.Már kiskorában rolls royce-al vitték iskolába,aztán egy lánycsapattal meggazdagodott és most már divatdiktátor.
2012. márc. 17. 19:46
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
Elég gazdag körökben mozgok a munkám révén, lehet hülye vagyok, de én azt látom, hogy a gazdagok is hajtanak most ebben a gazdasági helyzetben. Ahhoz, hogy a szüleid is a megszokott színvonalon és te is utazgatással, luxus dolgokkal éljél, már nem elég a megtakarítás és befektetés, hacsak nem élitek fel.Milliárdos ismerősök, akiknek aktívan működő cégük van, ami megy is, még ők is panaszkodnak, hogy visszaesés van. Ha leállnának és utazgatnának, akkor 10 év múlva megnézhetnék magukat, hozzáteszem tényleg gazdag emberekről van szó.
2012. márc. 17. 19:55
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!Sajnos nem tudom milyen kérdést töröltek,nem láttam.Pedig szoktam utazás közben gyakorit is olvasni.

Nem halt meg a párom!Nem is volt még,nem is hiányzott szerelmes sem voltam.

Hát nekem sok hobbim van,el tudom magam foglalni bőven,de ha karriert építenék nem érnék rá utazni:(

És lehet egy városhoz lennék kötve,nem szeretek itt lenni mindig.Sokat utazunk a szüleimmel is,de többnyire mivel én a "fapadosabb" megoldásokat szeretem,ezért inkább külön,pl sosem megyek első osztállyal,direkt hónapokkal előre veszek olcsó repjegyet,és apartmanban élek vagy bérelek egy lakást házat valami,de még így is olcsóbb,mint a szálloda.

Nyelvek: folyékonyan beszélek angolul és oroszul.Többnyire,ezekkel elboldogulok a nagyvilágban.

Nem akarok dolgozni,apámék sem erőltetik.Egyszem gyerek vagyok,nincs más örökös.Nem hiszem,hogy bukhatnánk a pénzt,hisz oly sok helyere be van fektetve.

De ha bukom is,van még pár célom erre a pár évre,szeretnék kamionos jogsit (csak úgy,magamnak) kiskoromban volt álmom és ha betöltöm a 22-öt elmegyek majd helikopter pilótának is-csak mert tetszik.

Nem tudom elképzelni milyen álmom és célom lehetne.

Ami hiányzik,azt megvehetem megnézhetem...

Most írjátok,hogy jajj de szörnyű,hogy semmi célom.De mégis mi lehetne az?

2012. márc. 17. 22:48
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor mégis van célod, hát valósítsd meg.
2012. márc. 17. 23:03
 25/28 A kérdező kommentje:
Igen,de nagyon rövid távú és megvalósítható.Nem kell gondolkodnom sem.Csak elmennem a tanfolyamokra és kész.
2012. márc. 17. 23:56
 26/28 anonim ***** válasza:

Azért az, hogy egy tanfolyamon elvégzel egy képzést még nem azt jelenti, hogy máris megvalósítottad az álmaidat. Például -szerintem- ha elvégzel egy fotóssulit még nem azt jelenti, hogy igazi fényképész vagy. Ahhoz olyan képeket kell csinálnod ami tetszik az embereknek, amivel kifejezheted az érzéseid, önmagad.

Mondjuk ha én olyan gazdag lennék próbálnék valami olyat tenni, amivel jót tehetek más embereknek, adományoznék, visszaadnám azt a jót amit én kaptam. Már ez is egy nemes gesztus. Ilyenre nem gondoltál, hogy ellátogatni olyan helyekre, ahol szükség lenne pénzre, mondjuk gyermekkórházak, szociális otthonok. Az ilyen helyeket érné meg támogatni, mert láthatod milyen jót teszel velük, mennyire hálásak. De mondjuk ez csak vélemény, nem tudom mennyire megvalósítható.

2012. márc. 18. 08:50
 27/28 A kérdező kommentje:

Jótékonykodni 2 helyre szoktam évente 1szer egy szép összeggel.

Az állatkertnek itt még örökbefogadó is vagyok,csak név nélkül 7 állatnak.

Meg a tűoltó és angyal utca sarkán található gyermekkorháznak is adományozok.

Pont a fotózásról: különböző blogokon felmerült 1-2 kép az én képem a "laknád?úsznád?" stb felirattal:)

De semmilyen célom nincs a fotózással,csak szeretem csinálni.

2012. márc. 18. 10:57
 28/28 anonim ***** válasza:

látod, nem is irigykedett senki!

Azért mégis felteszi előbb vagy utóbb az ember a kérdést, hogy miért is élek, mire vagyok a világon.

Mint ahogy a reprodukció, utódgondozás is belénk van táplálva különböző fokon.

Próbálj olyan barátokat találni, akikben megbízhatsz,akik magadért szeretnek. Nem csak ezért, mert van annyi pénzed, hogy velük azonos hobbit, sportot űzzél.

Akik akkor is megkeresnek, ha nincs pénzed, vagy elvesztetted a fél lábadat.

Aztán jól jönne egy kitartó társ is az élet nehéz viharaiban - nem a pénz minden.

És talán tőled sem vette el a sors azt az örömet, amivel a munkád gyümölcsének örülni tudj. Még megtapasztalhatod.

Sok minden megvehető pénzért, de nem minden.

hogy van az a felsorolás?

megvehető a kéj, de a szerelem nem .....

2012. márc. 18. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!