Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért csinálom ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés

Maga a kérdés is hülyeség, de az is, amit csinálok...

Gyűrűket, menyasszonyi ruhákat, történeteket, díszeket, fényképeket nézegetek, miközben még csak soha eljegyezve sem voltam, nemhogy esküvő, de még eljegyzés közelében sem vagyok, mégis állandóan ilyen témájú dolgokat olvasgatok/nézegetek szabadidőmben. Pedig nem vagyok érintett a témában.

Más is csinálja ezt vagy csak én töltöm számomra haszontalan dologgal az időd? Minek nézem, mikor nem is lesz eljegyzésem/esküvőm?

2013. febr. 1. 23:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én mesét nézek, és elképzelem, milyen lenne, ha olyan képességeim lennének :D amikor még nálunk sem volt szóban az eljegyzés, akkor én is nézegettem ruhákat :) nincs ebben semmi rossz :)
2013. febr. 2. 15:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt hittem ezt csak én csinálom :D
2013. febr. 2. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!