Miért csinálom ezt?
Kisebb koromban nem volt velem az apukám, mert anyám eltiltotta tőlem. Nyolc évesen találkoztam vele újra, és annyira megszerettem, hogy legszívesebben sohasem engedtem volna el. Tizenhárom-tizennégy éves korom között nagyon keveset láttam, mert bekamaszodtam. Eddig minden hapsim rá hasonlított valamilyen szinten. Vagy a beszédstílusában, vagy a stílusában, viselkedésében, az öltözködésében, arcilag, vagy gondolkodásilag, de mindegyikben volt olyan, ami apura hasonlít.
Most tizenhét éves vagyok, és ma a barátnőmmel kimentünk a Margit-szigetre. Azelőtt a szálloda előtt mentünk el villamossal, ahol apu dolgozik taxisként. Amint megláttam a villamos ablakából, eleredt a könnyem, és sírni kezdtem, mégis boldog voltam, hogy láthatom. Már vagy 2 hónapja nem láttam. Visszafele is ugyanez történt.
Miért történik ez velem? Miért keresem mindegyik pasiban az apukámat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!