Kezdek nagyon mérges lenni állandoan csak ígérget a barátom. Jól csinálom?
Állandóan veszekedés van belőle hogy mindig a haverokkal jár bulizni meg kártyázni nem pénzbe.
Most akartunk összeköltözni mert a szüleim nem engedik hogy vele legyek össze veszett anyukámmal. De, továbbra is vele voltam miközbe tiltottak tőle. Az állandó veszekedés ba.szogatás után megbeszéltük összeköltözünk de, az utobbi időben már kezdett elegem lenni állandoan a kocsma meg a haverok foci... És soha nem volt otthon a megbeszélt időben. Adtam neki egy utolsó lehetőséget mivel én ma dolgoztam és ha este 8ra otthon lesz akkor összeköltözünk persze 8ra mért lett volna otthon 8:01kor még az utcán rohangált. De, mondom nem leszek én a szemét lotyo lenyelem de, a kisdrága azóta se hívott vissza!!!
Szerintetek??Jól látom a dolgokat?
ja és a kapcsolat kb 2 éve tart de először ilyen se veled se nélküled aztán anyukámmal összekapott nem engedtek vele találkozni elég komoly szinten tiltottak tőle. aztán újból találkoztunk buliba titokba onnantól utána megint itthon észre vették totális tiltás mindentől aztán telefonon ingyen beszélünk és ott sikerül tartani a kapcsolatot minden formában.
Volt idő mikor ezek a kocsma haverok buli dolog megváltozott aztán most megint minden előről.
Szerintem meg ez kész kabaré. Ki vagy te, az anyja? Mi az, hogy nem volt otthon a megbeszélt időben? Felnőtt, önálló ember, nem hinném, hogy van beleszólásod, mikor mit csinál. Én nem költöznék össze veled, az fix. 8,00-kor fellövik a pizsit? :))))))))))))))))) Jó vicc.
Szerintem mindketten éretlenek vagytok, nemcsak az összeköltözésre, de a kapcsolatokhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!