Kezdek nagyon mérges lenni állandoan csak ígérget a barátom. Jól csinálom?
Állandóan veszekedés van belőle hogy mindig a haverokkal jár bulizni meg kártyázni nem pénzbe.
Most akartunk összeköltözni mert a szüleim nem engedik hogy vele legyek össze veszett anyukámmal. De, továbbra is vele voltam miközbe tiltottak tőle. Az állandó veszekedés ba.szogatás után megbeszéltük összeköltözünk de, az utobbi időben már kezdett elegem lenni állandoan a kocsma meg a haverok foci... És soha nem volt otthon a megbeszélt időben. Adtam neki egy utolsó lehetőséget mivel én ma dolgoztam és ha este 8ra otthon lesz akkor összeköltözünk persze 8ra mért lett volna otthon 8:01kor még az utcán rohangált. De, mondom nem leszek én a szemét lotyo lenyelem de, a kisdrága azóta se hívott vissza!!!
Szerintetek??Jól látom a dolgokat?
állandó veszekedés ba.szogatás után megbeszéltük összeköltözünk
Jaj ha már csak azért bólintót rá a költözésre hogy ne legyen vita egyértelműen halára, van ítélve az egész.
Gondolj bele összeköltözni nem, akar, de szakítani, se mert amikor épp unatkozik tök jó ágyba bújni 1 csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!