Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól csinálom, vagy most rontom el?
Elköltöztünk a régi otthonunktól viszonylag messzire,a férjem itt kapott egy nagyon jó munkát.Természetesen jöttem fele,ott felszámoltunk mindent.
Én itt még nem találtam munkát (bár közös megegyezéssel nem is megyek el az első kisboltba takarítani,hanem ha fél év múlva találok megfelelőt,akkor sincs semmi gond).
A kérdés lényegi része.
Ugye én itthon vagyok,és mivel nem teszi ki a napot a munkakeresés,csak napi pár órát,ezért megcsinálok minden házimunkát,kertet, hivatalos dolgot,tényleg mindent,így mire a férjem hazaér,annyi dolga van,hogy vacsorázzon,velem foglalkozzon.
Amig nem költöztünk ide,addig mindeketten hasonlóan dolgoztunk,akkor ő is megcsinált minden házimunkát,nem kellett soha kérnem,észrevette megától,ilyen szempontból mintaférjnek mondható.
Most viszont tényleg semmi ilyen dolga,nem ő kérte igaz,én viszont így érzem magam hasznosnak,és ha már van éehetőség,az este ne azzal teljen,hogy porszívózik,mosogat,stb,hanem töltsük értelmesen,tartalmasan.
Vajon ezzel elrontom és miután munkábaállok,rám marad minden,vagy szépen visszaáll a régi rend?
Tudom,én ismerem,de ilyen még nem volt,eddig mindig mindketten dolgoztunk.
Ha azt érzed rajta, hogy értékeli az itthoni munkádat, akkor semmi okod aggodalomra. Majd ha már azt látod, hogy ez a színvonal teljesen magától értetődő, sőt, még ezen felül elvárásai lesznek, szerintem akkor kezdj el aggódni.
De addigra remélhetőleg te is találsz munkát.
Persze,hirdetnek munkát ha lemegyek a városba,de nem akarok boltban eladó lenni vagy egyéb hasonlóképesítést nem igénylő munkát,nem ezért tanultam évekig.
De ha diplomát,nyelvtudást,sokéves tapasztalatot igénylő munkát hirdetnek cetlin kiragasztva,megmutathatod...Én az elkóborolt kiskutyák fényképe mellett nem láttam még olyat.
Egyébként s az volt a kérdés,mennyire intenziven keresek munkát.
Valamennyicskét most is csinál,vacsora után leszedi az asztalt,reggel ágyba kapom a kávét (ez óta így van,ő készít kávét,aztán én reggelit amig fürdőben molyol),hétvégén ő locsolja a kertet.
Téves.
Előző 3 munkahelyem is szimpla hirdetés útján találtam,a férjem állását is csak profession-on hirdette egy fejvadász cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!