Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól csinálom, vagy most rontom el?
Elköltöztünk a régi otthonunktól viszonylag messzire,a férjem itt kapott egy nagyon jó munkát.Természetesen jöttem fele,ott felszámoltunk mindent.
Én itt még nem találtam munkát (bár közös megegyezéssel nem is megyek el az első kisboltba takarítani,hanem ha fél év múlva találok megfelelőt,akkor sincs semmi gond).
A kérdés lényegi része.
Ugye én itthon vagyok,és mivel nem teszi ki a napot a munkakeresés,csak napi pár órát,ezért megcsinálok minden házimunkát,kertet, hivatalos dolgot,tényleg mindent,így mire a férjem hazaér,annyi dolga van,hogy vacsorázzon,velem foglalkozzon.
Amig nem költöztünk ide,addig mindeketten hasonlóan dolgoztunk,akkor ő is megcsinált minden házimunkát,nem kellett soha kérnem,észrevette megától,ilyen szempontból mintaférjnek mondható.
Most viszont tényleg semmi ilyen dolga,nem ő kérte igaz,én viszont így érzem magam hasznosnak,és ha már van éehetőség,az este ne azzal teljen,hogy porszívózik,mosogat,stb,hanem töltsük értelmesen,tartalmasan.
Vajon ezzel elrontom és miután munkábaállok,rám marad minden,vagy szépen visszaáll a régi rend?
Tudom,én ismerem,de ilyen még nem volt,eddig mindig mindketten dolgoztunk.
IT, mérnöki,gazdasági,vezető beosztások mind neten vannak fenn,legtöbbet fejvadászon keresztül lehet csak,a cégnél esetek jó részében ott sincs,csak találgathatsz,sőt,sokszor konkrét város sincs,csak megye.
Nem azt a kategória munkát keresem,amit kiragasztanak cetlire a coopos bolt ajtajára.
Ha felháorodik a válaszolók fele,ha nem.
Kérdés egyébként sem erről szólt,hanem arról,hogy rosszat teszek-e a kapcsolatunknak,hogy ha most megcsinálok mindent.
De végülis úgyis megcsinálok,márcsak unalmamban is,aztán legrosszabb esetben nehezebben fog visszaszokni, de ha alkalom adódik,majd beszélgetek erről vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!