Hogyan kellene ezen változtatnom? Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Asztalterítőt hímeztem és varrtam. Ami a 4 oldalt lelóg az fodros. 2 oldalt felvarrtam a fodrot, majd feltettem az asztalra próbaként.Mondtam a férjemnek, hogy nem vagyok elégedett a fodrokkal. Azt mondta,hogy nincs annak semmi baja. Én erre meg,hogy de hátul (az a rész ami azt asztalt felé néz) mégse olyan szép,majd átment a másik szobába, én meg leszedtem a terítőt és róla a fodrokat is, itt szenvedtem vele mire úgy meg tudtam csinálni,hogy azt mondjam rá: ez most már oké. A férjem pedig azt mondta,hogy nem vagyok normális, h*lye vagyok, szenvedek vele, szétszedtem, amikor semmi baja nem volt.Aztán, hogy most kész lett, itt gondolkozok azon, hogy lehet igaza volt a páromnak?! Vagy mégse...nem tudom. Már rég kész lettem volna vele, az biztos... De ha más szemszögből nézem, annyi munkám volt már benne, maga a hímzés se 2 perc és akkor már csináljam meg rendesen, nem? Miért ragadok le minden részleten? Nem akarok leragadni, de jól is akarom csinálni. Ti hogy vagytok az ilyen dolgokkal?2013. febr. 2. 00:55
1/6 anonim válasza:
Mázlid van a férjeddel. Ritka türelmes ember. Te meg olyan kis bizonytalan vagy. Vagy mégsem? :)
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mázlim van vele :) De szerinted ez nagyon bosszantó a számára? Akkor is, ha nem szoktam az ilyenekkel fárasztani.
2013. febr. 2. 01:05
3/6 anonim válasza:
Nincs itt semmi baj, ő mint férfi a nagy egész et látja, te mint nő a részleteket. Ez így van rendjén, kiegészítjük egymást.
4/6 A kérdező kommentje:
Valóban igazad van, de én nem szeretnék mindenen szöszmötölni...
2013. febr. 2. 01:16
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Te szenvedtél a terítővel, minden hibáját ismered. A férjed nem ért hozzá egyrészt, meg gondolom nem is különösebben hozza lázba egy terítő. És mivel nem ő csinálta, nem nézte át minden centiméterét.
Én sem szeretek gagyit kiadni a kezemből amúgy, akár hobbiról van szó, akár munkáról. Az alaposság szerintem nem hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!