Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kellene ezen változtatn...

Hogyan kellene ezen változtatnom? Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés
Asztalterítőt hímeztem és varrtam. Ami a 4 oldalt lelóg az fodros. 2 oldalt felvarrtam a fodrot, majd feltettem az asztalra próbaként.Mondtam a férjemnek, hogy nem vagyok elégedett a fodrokkal. Azt mondta,hogy nincs annak semmi baja. Én erre meg,hogy de hátul (az a rész ami azt asztalt felé néz) mégse olyan szép,majd átment a másik szobába, én meg leszedtem a terítőt és róla a fodrokat is, itt szenvedtem vele mire úgy meg tudtam csinálni,hogy azt mondjam rá: ez most már oké. A férjem pedig azt mondta,hogy nem vagyok normális, h*lye vagyok, szenvedek vele, szétszedtem, amikor semmi baja nem volt.Aztán, hogy most kész lett, itt gondolkozok azon, hogy lehet igaza volt a páromnak?! Vagy mégse...nem tudom. Már rég kész lettem volna vele, az biztos... De ha más szemszögből nézem, annyi munkám volt már benne, maga a hímzés se 2 perc és akkor már csináljam meg rendesen, nem? Miért ragadok le minden részleten? Nem akarok leragadni, de jól is akarom csinálni. Ti hogy vagytok az ilyen dolgokkal?
2013. febr. 2. 00:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Mázlid van a férjeddel. Ritka türelmes ember. Te meg olyan kis bizonytalan vagy. Vagy mégsem? :)
2013. febr. 2. 00:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mázlim van vele :) De szerinted ez nagyon bosszantó a számára? Akkor is, ha nem szoktam az ilyenekkel fárasztani.
2013. febr. 2. 01:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs itt semmi baj, ő mint férfi a nagy egész et látja, te mint nő a részleteket. Ez így van rendjén, kiegészítjük egymást.
2013. febr. 2. 01:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Valóban igazad van, de én nem szeretnék mindenen szöszmötölni...
2013. febr. 2. 01:16
 5/6 anonim ***** válasza:

nem kell rajta változtatnod ,talán jobban figyelni a párod véleményére,itt egy link :)

[link]

2013. febr. 2. 06:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Te szenvedtél a terítővel, minden hibáját ismered. A férjed nem ért hozzá egyrészt, meg gondolom nem is különösebben hozza lázba egy terítő. És mivel nem ő csinálta, nem nézte át minden centiméterét.

Én sem szeretek gagyit kiadni a kezemből amúgy, akár hobbiról van szó, akár munkáról. Az alaposság szerintem nem hiba.

2013. febr. 3. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!