Vajon jól csinálom? Miben kellene változtatnom?
Kisfiam most lesz 7 hónapos, 6 hónapos koráig kizárólag csak szoptattam. 6 hós és 10 napos volt mikor először el kezdtük a kóstoltatást őszibarack lével (ez nagyon be jött Neki) aztán jött a többi alma, sütőtök,répa,banán, most viszont a krumplival gondjaink vannak egyszerűen nem hajlandó meg enni keverhetem neki bár mivel! Vajon mit kéne tennem??Éjszakánként sokszor fel ébred talán a foga miatt is viszont jelét még nem látom annak hogy bújna a foga szerintem inkább éhes!!
Így néz ki egy napunk!
Reggeli olyan 8 körül : Szopi
10 órai:valamilyen gyümölcs pép aztán cici
ebéd 12 kor: szintén gyümölcs pép egy ki répával vagy sütőtökkel meg spékelve szintén cici mer amúgy nem alszik el
uzsi 3-4 körül:tejpép gyümivel ( sima tejberízs pép én adok bele gyümölcs pépet)
vacsi 8 körül: gyümölcs pép illetve sok szopi van hogy egy óra cicin alszik el :) aztán vagy 4 szer fel kel éjszaka
Nem tudom hogy egyáltalán miben kéne változtatni vagy hogy jó-e ez így de szerintem nem !! Köszönöm a segítséget!! Illetve még annyit hogy ezek a tej pépek mennyire jók vagy ki melyiket használja :) ? köszönöm
nagyon sok ez igy
8 kor cici
10 gyümi cici
12 fözelék cici
16 órakkor tejpép cici
18 órakkor cici
és este altatásnál több egyelöre ne
csatlakozom, túl gyorsan vezetted be a kanalasokat, vegyél vissza belőle. maradjon a gyümi reggel 10-kor, tehetsz bele kekszet v gabonapépet, h laktatóbb legyen. aztán 12-kor v mikor kéri, csak cicit kapjon. 3-4 között adj neki főzeléket, ha a krumplit nem szereti, nem baj, kapjon rizst, ha azt sem, akkor sütőtök, cékla, tök, répa, amit szeret, ezeket keverheted. ehhez már ne adj gyümölcsöt. aztán este 8-kr ismét csak cici.
az ebédet (12 óra) csak akkor váltsd ki, ha már gyümiből is, főziből is legalább 100-100 ml-el megevett, természetesen utána még cicit is kapjon, mert a 100 nem elég. de vagy 2 hetet mindenképp várjál. aztán délben add neki a főzeléket, és délután a tejpépet, rizspépet, v saját készítésű vacsit, adhatsz gyümölcsöt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!