Jól csinálom? Változtatnom kellene valamin?
10 kilót szeretnék leadni. Jelenleg 65 kiló vagyok 165 cm-hez. Elkezdtem update rendszer szerint étkezni, és mellette fél órát ellipszis trénerezek és 20 percet Rubint Rékázom. Azon gondolkodtam, hogy torna előtt beiktatok 10 perc hullahoppozást, hátha így könnyebben megy le a zsír a csípő-deréktájról (ugyanis ott van a legtöbb felesleg). Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de úgy hallottam, hogy hullahopp "összetöri" a zsírsejteket így könnyebb elégetnie a szervezetnek. Nem tudom, hogy ebben van-e igazság, vagy csupán egy tévhit. Mit gondoltok, így sikerül 2 hónap alatt lefogynom?
Köszi szépen a válaszokat! 24/L
Hát ha vasból van a karika, feltehetően ez fog következni...
A derékizületeidnek annyira azért nem felemelő én el is szédülnék egy idő után:)
Az étkezésedről nem írtál...pedig "annékű" nem müxik a dolog....
Szia,
Ugyes vagy, jol csinalod. Amit meg ajanlani szeretnek, vagyis 1-2 tipp:
- fogyassz rendszeresen jo minosegu zsirokat (oliva olaj, kokusz olaj, lenmag olaj) ezek a zsirok arra osztonzik a tested, hogy a rossz zsiroktol (uszogumi) megszabaduljon.
- hetkozben fogyassz minel kevesebb szenhidratot. Hetvegen viszont nyugodtan tarts egy "bunos" napot. Egyel egy pizzat, vagy egy szelet tortat. Ilyenkor a test azt fogja hinni hogy jolet van es megjobban megszabadul a feleslegtol.
- vigyazz hogy sose ehezz. Az ehsegerzet miatt a test azt hiheti, hogy ehinseg van es minden apro kajat elraktaroz kesobbre (zsirkent), amit ugye nem akarunk!
- en kiakasztottam az egyik kedvenc gatyom, (ami sajnos nem jon fel) osztonzesnek. Igy mikor ranezek, erosodik a vagyam, hogy ujra felvehessem es igy ra tudom magam venni a tornara.
- a furdoszoba tukorre osztonzo szovegeket irok filccel, amit kesobb le lehet mosni vagy atirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!