Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól csinálom? Változtatnom...

Jól csinálom? Változtatnom kellene valamin?

Figyelt kérdés

10 kilót szeretnék leadni. Jelenleg 65 kiló vagyok 165 cm-hez. Elkezdtem update rendszer szerint étkezni, és mellette fél órát ellipszis trénerezek és 20 percet Rubint Rékázom. Azon gondolkodtam, hogy torna előtt beiktatok 10 perc hullahoppozást, hátha így könnyebben megy le a zsír a csípő-deréktájról (ugyanis ott van a legtöbb felesleg). Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de úgy hallottam, hogy hullahopp "összetöri" a zsírsejteket így könnyebb elégetnie a szervezetnek. Nem tudom, hogy ebben van-e igazság, vagy csupán egy tévhit. Mit gondoltok, így sikerül 2 hónap alatt lefogynom?

Köszi szépen a válaszokat! 24/L

2011. nov. 16. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ha vasból van a karika, feltehetően ez fog következni...

A derékizületeidnek annyira azért nem felemelő én el is szédülnék egy idő után:)

Az étkezésedről nem írtál...pedig "annékű" nem müxik a dolog....

2011. nov. 16. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Írtam, hogy update rendszer szerint étkezek. Vagyis délelőtt szénhidrát, aztán meg csak fehérje. A cukros dolgokat már nagyon régóta kerülöm, kenyeret se eszek max 1 hónapban 2x. A mértékre is figyelek, sokszor keveset.
2011. nov. 16. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Oksi, elbambultam, az ma nagyon megy:))
2011. nov. 16. 21:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj, velem is előfordul főleg ilyen későn!:)
2011. nov. 16. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Ugyes vagy, jol csinalod. Amit meg ajanlani szeretnek, vagyis 1-2 tipp:

- fogyassz rendszeresen jo minosegu zsirokat (oliva olaj, kokusz olaj, lenmag olaj) ezek a zsirok arra osztonzik a tested, hogy a rossz zsiroktol (uszogumi) megszabaduljon.

- hetkozben fogyassz minel kevesebb szenhidratot. Hetvegen viszont nyugodtan tarts egy "bunos" napot. Egyel egy pizzat, vagy egy szelet tortat. Ilyenkor a test azt fogja hinni hogy jolet van es megjobban megszabadul a feleslegtol.

- vigyazz hogy sose ehezz. Az ehsegerzet miatt a test azt hiheti, hogy ehinseg van es minden apro kajat elraktaroz kesobbre (zsirkent), amit ugye nem akarunk!

- en kiakasztottam az egyik kedvenc gatyom, (ami sajnos nem jon fel) osztonzesnek. Igy mikor ranezek, erosodik a vagyam, hogy ujra felvehessem es igy ra tudom magam venni a tornara.

- a furdoszoba tukorre osztonzo szovegeket irok filccel, amit kesobb le lehet mosni vagy atirni.

2011. nov. 16. 21:50
 6/6 A kérdező kommentje:
A gatyóval én is ezt csinálom!:D Van egy 1 éve vett nagyon faja farmerom amibe régóta szeretnék belefogyni, és mindig nézegetem. A tükrös ösztönző szitu eszembe se jutott de ez se rossz ötlet! Ki fogom próbálni! Köszi a tippeket!:) Sok sikert Neked!!!
2011. nov. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!