Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinalom azt hogy rairok egy csajra tarskereson es amikor vissza ir akk nekem mar egyaltalan nincs kedvem visszairni neki?
Miert lennek?
1000+1 csajom volt mar 😂
Most mondom hogy 1000 csajom volt mar joember :D
Olvass a sorok kozott
Olyan testem van amit arnold schwarzenegger is megirigyelne na meg jokepu is vagyok
Nem veletlen irt ram 27 csaj 9 perc alatt
Na meg en is irogatok ennek annak 😝
Kiégtél.
Nem számít az, hogy hány csajod volt, hanem az, hogy azok milyen kapcsolatok voltak.
Félsz az ismerkedéstől, félsz elkezdeni az ismerkedést és ezt meg is magyarázod magadnak: "nincs kedvem visszaírni"... Esetleg félsz attól hogy ha visszaírsz, majd el leszel utasítva...
Ilyesmi lehet a háttérben. Ha meg nem ír vissza, 0 reakció érkezik akkor attól vagy kiakadva gondolom.
Hat pont ez az hogy nem vagyok
Nincs semmi ha egy csajnak nem jovok be
Nyilvan nem tetszhetek mindenkinek :D ezzel nincs is semmi baj
Sose volt ezzel problemam ezert nem ertem hogy miert nincs most kedvem.
Nem vagyok az a feladom tipus mindig megkuzdok azert amit akarok
Sőt sokszor tul szivos vagyok .
Pl haverom jott azzal regebben 17 eves koromba hogy o 100 at nyom ki fekve en meg csak 90 et ezert en egesz nyaron csak fekvenyomtam hogy jobb legyek nala
Nyar vegen 100 ba 3 at nyomtam 😄
Szóval így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!