Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinalom azt hogy rairok egy csajra tarskereson es amikor vissza ir akk nekem mar egyaltalan nincs kedvem visszairni neki?
Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 08:22
11/12 A kérdező kommentje:
Egyebkent lehet azert van mert en eddig csak a valosagba ismerkedtem szemtol szembe kertem el csajom szamat
Es ez most más
Lehet annal kene maradnom
2019. jún. 8. 09:40
12/12 anonim válasza:
Lehet jobb tényleg ha annál maradsz, hogy személyesen csajozz. Én is azt preferálom jobban.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!