Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye túlreagálja a barátnőm és nem normális dolog, ha
ezért szakít velem?
Figyelt kérdés
Mostanában nagy a km-beli távolság köztünk, ezért sok a gond is, vagyis csak az, hogy nem tudunk rendesen találkozni 2-3 hónapot... Imádom őt, ő is szeret, de én rosszabbul viselem, sajnos belekötök, nem tudok jópofizni és nehéz nekem a vele való kommunikáció így, ő viszont nagyon igényli. Most pár napig nem is kerestem, ha igen, akkor is annyit kérdeztem tőle, hogy végre el tud e szabadulni hozzám, aztán nekem nem tetsző válasz után hagytam... Most pedig nem akar velem szóbaállni és szakítani akar... Ugye túlreagálja?
Ha nem beszéltek, és nem is találkoztok, az akkor úgy milyen kapcsolat?
21/L
2017. szept. 16. 15:20
2/13 anonim válasza:
Nem reagalja tul. Nem beszelsz vele, ha beszelsz is abba semmi koszonet nincsen, bunko vagy es le se szarod, ha nem azt mondja, amit hallani akarsz (a parod nem a fonokod, akivel jopofizni kell pl.).
2017. szept. 16. 15:28
3/13 anonim válasza:
Szerintem se reagálja túl. Távolság van köztetek,de ahelyett,hogy legalább a normális kommunikációt fenntartanád te inkább azt is eldobod. Akkor mégis miért kéne veled maradnia ha még rendes kommunikációra sem vagy képes?
2017. szept. 16. 15:46
4/13 anonim válasza:
Társas magány... inkább az egyedüllét.
2017. szept. 16. 15:52
5/13 anonim válasza:
Mi miatt nem tudtok rendesen találkozni,pontosabban?
2017. szept. 16. 16:12
6/13 anonim válasza:
Nem reagálja túl. Mégis szerinted hova vezetne ez a kapcsolat, mikor eleve messze vagytok egymástól, de nem tudtok kommunikálni egymással, napokig tojsz a fejére, ha mégis beszéltek akkor is csak kötöszködsz meg " otthagyod"?
Igaza van, ennek így semmi értelme. Ha szereted, akkor változtass a hozzáállásodon, gondolom jó oka van, hogy most nem tudtok úgy találkozni. Ezt most vagy megérted, és alkalmazkodsz a helyzethez, vagy nem, és akkor jobb ha szakítotok. De ez, hogy eleve messze vagytok egymástól és még kommunikálni sem tud veled tényleg megöli az egészet.
2017. szept. 16. 16:32
7/13 anonim válasza:
Meg lehet oldani egy ilyen helyzetet is, sok beszélgetéssel. Nekünk is volt ilyen időszakunk a párommal, de minden nap beszéltünk 1-2 órát telefonon, hétvégente skype vagy facetime, hogy lássuk egymást. Folyamatos kommunikáció messengeren, ha történt valami azt azonnal leírtuk egymásnak. Nem reagálja túl a barátnőd, attól, hogy nem vagy ott mellette még lehetne normálisan kommunikálni. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy 0-24-ben együtt kell lenni meg puszi-nyali-fali. Hanem arról, hogy szeretjük egymást és időt szakítunk a másikra, meg törődünk vele attól függetlenül, hogy messze van.
2017. szept. 16. 16:44
8/13 anonim válasza:
A barátommal mi egyszer nem talákoztunk másfél hónapig, nekem az elfogadhatatlan lett volna, ha lett volna olyan nap, amikor a barátom nem jelenkezett volna. Sőt legtöbbször naponta többször is skypeoltunk, de biztosan legalább egyszer.
Meg mi az, hogy a számodra nem tetsző válasz után "hagyod"? Ezzel szerinted meg fog oldódni valami is?
Teljesen normális volt a reakciója.. én is ezt csináltam volna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!