Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog? :D
Idén lesz 7 éve hogy hogy az első barátomat kidobtam (bár előbb tettem volna) és utána jött a szokásos elpomndott mindenkinek mindféle szo.ós k.rvának stb stb...pont engem aki a legmesszebb áll ettől :D namindeigy lényeg az hogy utána vagy követett kocsival vagy a házunk előtt egy nap elment 5ször, leköltözött abba a városba ahol én lakom :D aztán ahogy teltek az évek ez elmaradt aztán megint újra kezdődött :D műtét után otthon lábadoztam és gondoltam kimegyek sétálni, már hazafele indultam hát nem pont arra jött kocsival??? és persze beszélni kellett vele aztán gondoltam magamba h.lye vagyok én? mondtam neki na jó csá én bementem mert már rosszul vagyok (szédültem), elindultam ő meg az út széléről még dumált nekem. Én csak röhögtem rajta hogy mennyire szerencsétlen. Mostanában meg folyton irogat, nem tudom lekoptatni. Vagy valami idióta kamu dolog miatt ír pl hogy nem-e tudok albérletet.....vagy azért ír mert nem bírja ki hogy ne írjon...küldözget magáról képeket és azt várja hogy megdicsérem vagy arról beszél hogy velem volt minden a legjobb..de engem rohadtul nem tud érdekelni. Tudja hogy van barátom de akkor se hagyja abba mondjuk én jókat röhögök rajta :D
Mondtam neki hogy nekünk rohadtul nincs miről beszélgetnünk, nekem meg van rá az okom de nem fogja fel. Már azon vagyok hogy letiltom.
Megírtam neki hogy szerintem még szerelmes belém és ez nem normális dolog amit csinál. Szerintetek? :D
Már rég letiltottam volna.
Szerintem te élvezed ezt a helyzetet.
Nem élvezem egyáltalán és nem vagyok az a letiltogatós fajta csak akkor ha valaki eldurvul. Tudod azt hittem ha megírom ennek a gyökérnek hogy akadjon le rólam és ne irogasson akkor megérti. És ne gondold azt hogy órákon át beszélek vele.
De azért kössz a válaszod.
Az ostoba te vagy mert nem a kérdésre válaszolsz.
Senki nem irogat neki, ő irogat nekem. Én csak annyit hogy hagyjon békén vagy már azt se lehet?
Kár volt feltennem a kérdést mert itt annyi idióta ember van hogy csak na :D
Végre egy értelmes és normális válasz!!!!! Köszi!!
Ha mégegyszer ír megírom neki én is, ha meg nem fogja fel így se akkor tiltás.
Rolam se szallt le exem,en megirtam neki,ha nem fejezi be feljelentem,s lass csodat,nem sokkal kesobb mar alig-alig jelentkezett,majd vegleg eltunt az eterben.
Persze ez nem jelenti azt,hogy tuti soha nem fog ujra felkeresni,csak csokkentettem a lehetoseget.
8-as: azért röhögök mert egy szerencsétlen. vagy inkább sírjak rajta? :D azt meg ne helyettem döntsd el hogy élvezem-e. szerinted ebben mit lehet élvezni? vagy esetleg lennél a helyemben? mert akkor szivesen megmondom neki hogy keressen meg téged :D
és képzeld el le volt tiltva mindenhol, még a számomat is megtudta valakitől és nem hagyott békén de igen én ezt biztos élvezem te nagyon okos.
aztán úgy voltam vele eltelt pár év talán lenyugodott, de nem. és észkombájn te se vagy mert a kérdésre nem tudsz válaszolni csak okoskodni meg kioktatni, itt meg erre nem kért senki :) nem is értem minek szóltál hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!