Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ugye túlreagálja a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye túlreagálja a barátnőm és nem normális dolog, ha ezért szakít velem?

Figyelt kérdés
Mostanában nagy a km-beli távolság köztünk, ezért sok a gond is, vagyis csak az, hogy nem tudunk rendesen találkozni 2-3 hónapot... Imádom őt, ő is szeret, de én rosszabbul viselem, sajnos belekötök, nem tudok jópofizni és nehéz nekem a vele való kommunikáció így, ő viszont nagyon igényli. Most pár napig nem is kerestem, ha igen, akkor is annyit kérdeztem tőle, hogy végre el tud e szabadulni hozzám, aztán nekem nem tetsző válasz után hagytam... Most pedig nem akar velem szóbaállni és szakítani akar... Ugye túlreagálja?
2017. szept. 16. 15:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem, hogy mit vársz, pontosabban mit vártál tőle.

Nyilván neki is hiányoztál, te meg ahelyett, hogy örülnél, hogy legalább telefonon tudtok beszélni, mikor mindketten ráértek, játszottad ezt a gyerekes játszmát, hogy vagy nem beszélsz vele, vagy ha igen, akkor abban sincs köszönet, mert - saját szavaiddal - belekötsz, és benne keltesz lelkiismeret furdalást, amiért nem tud olyan gyakran találkozni veled, mint te szeretnéd.

Ha velem viselkedne így a párom, és is szakítanék.

2017. szept. 16. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, alapvetően bármilyen indok normális, ha vki szakítani akar, ha ő ezt komolyan gondolja, még az is, hogy a másik nem szereti a banánt. A ti esetetekben ráadásul te tényleg elég idiótán viselkedtél, nem csoda, hogy megelégelte. Hisztizel, hogy mint egy problémásabb 4éves ovis kislány, hanyagolod a kommunikációt, játszmázol, érzelmileg zsarolod...
2017. szept. 18. 10:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Velem pont ezt csinálta egy pasi! Gyerekes, nem lehet vele kommunikálni. Én se várom el, hogy folyjon a nyáltenger minden nap. De legalább ne a hülyeség menjen egyfolytában, hanem normális emberi kommunikáció.

Utoljára én írtam, természetesen nem reagál. Most magyarázd már el nekem, mire jó ez? Vagy annyira nem is érdekes a csaj, hogy nem éri meg vele kommunikálnod?

Nem vitát akartam kezdeményezni vele, csak mégis jeleztem, hogy ez így nem jó. Eldöntöttem, azt hittem megbeszéljük, majd csak tesz valamit az ügyért.. De semmi, se egy válasz egy hete, semmi. Ez nem kidobás volt, egy mondat volt. És egy szó se, semmi. Pedig szeretem, lehetne folytatni ez miatt legalább, de ha nem kapok semmit így nem lehet.

2017. szept. 19. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!