Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem undorító ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító ez a dolog vagy túlreagáltam és nem kellett volna szakítanom? (18/L)

Figyelt kérdés

Körülbelül egy-másfél hónapja randizok egy pasival. Szombaton egy kicsit ittasabb beszélgetés során elmondta hogy nem is egyszer szexelt prostival. A prosti még nem is lenne probléma, de nem a rosszlányokos fajtáról van szó, hanem akit az út szélén fel tudsz venni. Ez engem egyrészt iszonyatosan meglepett, mert 1.helyes pasiról van szó, több lány is írogatott neki egy ideig instagramon meg fb-n, szóval mindig talált volna valamit. 2.nagyon jó családból jön, dolgozik is egyetem mellett és elég jól is keres diák létére, szóval nem gondolnám hogy a pénz lenne a probléma. Engem ez az egész olyan szinten elundorított tőle, hogy mondtam neki tartsunk egy kis szünetet. Még nem szexeltünk, én szűz is vagyok, de csináltunk már egy-két dolgot. Viszont lehet kegyetlenül fog hangzani, de mióta ezt elmondta egyszerűen undorodom a gondolattól hogy mégegyszer kinyaljon vagy belém tegye az ujját.

Mit gondoltok, szerintetek csak én reagáltam túl a dolgot, vagy tényleg nagyon undorító?

2021. ápr. 12. 15:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%
Túlreagáltad, az útszéli prostihoz képest pedig nem vagy felsőbbrendű... örülj, hogy a pasi legalább őszinte és nyílt.
2021. ápr. 12. 16:01
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
Ezért nem mentem el prostioz sose, még ha 5 évig nem szexeltem akkor se.
2021. ápr. 12. 16:02
 13/26 A kérdező kommentje:
Jelenleg egyetlen egy olyan dolgot tudnék mondani amiben felsőbbrendűnek érzem magam az útszéli prostituálttól,az pedig a higiénia. Lehet lenne több dolog is, lehet nem, de jelenleg engem csak ez az egyetlen foglalkoztat.
2021. ápr. 12. 16:04
 14/26 Csicuki ***** válasza:
100%

Hát szerintem olyan èrtelembem teljesen mindegy hogy fizetett èrte

Sok jókèpű jó kiállású pasi csinál ilyet de ők be se vallják.

Van akinek bele fèr ès van akinek nem ezt neked kell tudni hogy el tudod e fogadni avagy sem. Mivel nem, így ez volt a helyes döntès hogy vèget vetettèl a dolognak.

21N

2021. ápr. 12. 16:04
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
De igen is felsőbbrendű mint egy útszéli prosti! Nem is értem a 12 est. Az a legalja...
2021. ápr. 12. 16:06
 16/26 anonim ***** válasza:
24%

"Jelenleg egyetlen egy olyan dolgot tudnék mondani amiben felsőbbrendűnek érzem magam az útszéli prostituálttól,az pedig a higiénia. Lehet lenne több dolog is, lehet nem, de jelenleg engem csak ez az egyetlen foglalkoztat."

Kicsit nagy az arcod :D Szakíts is a pasival inkább, mentsd meg őt magadtól.

2021. ápr. 12. 16:07
 17/26 anonim ***** válasza:
41%
na sokan ezért kussolnak róla, ha valaha is volt dolguk prostival
2021. ápr. 12. 16:09
 18/26 anonim ***** válasza:
72%

Nem reagálod túl.

Az útszéli prosti vajon hol zuhanyzik az előző kuncsaft után? Kitörli nedves törlővel oszt jónapot.

Persze van célközönsége még mindig. Egyik másik csóró gyerek aki nem tud lakásos prostihoz menni, vagy egyes fuvarosok, meg azok akiknek ez fétise. A srác akivel randizol a leírás alapján szerintem ide tartozik. Ha semmi nem indokolja, hogy ilyen nőkkel kelljen megoldania akko rneki ez valami fétis.

Ki tudja mi más van még, és mi mindenre akarna rávenni.

De mindenképpen ezek a lányok a legveszélyesebbek.

Tényleg filléres prostik. Van az az összeg amiért gumi nélkül bele is élvezhet a kuncsaft. Gondolj bele, hogy a srác uja előtted valaha egy ilyen nő puncijában járt.

Hát nem tudom. Szerintem undorító.

2021. ápr. 12. 16:09
 19/26 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem reagálod túl, én is szakítottam volna vele. És én a helyedben elmennék egy szűrésre, hogy nem kaptam-e el valami nemi betegséget a nyalástól. :(
2021. ápr. 12. 16:14
 20/26 anonim ***** válasza:
72%

Azon gondolkozom jelenleg, hogy néhány ember nem látott még az út szélén prostituáltat. Nem ismerem a kérdezőt, de azért higiéniában egy átlagos lány szinte biztos hogy lever egy prostituáltat. Azt meg hogy azért lenne nagy arca a kérdezőnek mert azt mondja hogy higiénikusabb egy prostinál, azt végképp nem értem..

Dolgoztam benzinkúton, pont egy olyan helyen aminek a környékén gyakran álltak kint az utcán. Csak megsúgom, hogy legtöbbször vesznek egy flakon vizet és azzal kiöblögetik magukat. Egyszer még az egyik csaj le is ült kávézni az egyik kinti padra, és a miniszoknyájából "valami fehér anyag" (lehet találgatni hogy mi) kifolyt a padra. A munkatársammal azt sem tudtuk merre öklendezzünk mikor fel kellett takarítani..

2021. ápr. 12. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!