Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy valóban nem ártatlan dolog ez részéről?
Az újdonsült párom nyíltan vállalja előttem, hogy mindenféle nőket nézeget, követ, lájkolgat instagramon. Ez már alapból nem esik jól, de az főleg nem, hogy közöttük több olyan nő is van, aki konkrétan sugar daddy-t keres, illetve eléggé erotikus vagy konkrétan teljesen meztelen képeket rak ki magáról.
Azt mondta azért osztotta meg velem, mert neki nincs semmi titkolnivalója ezzel kapcsolatban, de számomra mégse teljesen normális ez a dolog.
Nektek mi a vélményetek erről?
Szerinted van olyan, hogyha elég sokat néz egy csajt egyszer csak megdughatja?
Mert ha ilyen nincs, akkor ajtó sincs azon az előszobán.
Egyetértek a 4-essel, én se tudnék benne megbízni. Egyébként önbizalomhiánnyal magyarázható a viselkedése, minden bizonnyal nagyon vágyik pozitív visszajelzésekre főképp magától jobbnak tartott nőktől így számíts rá, hogy a való életben is flörtöl, megbámul nőket stb. A megcsalások is ezen okból szoktak történni csak van aki képes visszafogni magát.
Én nem tudnám ezt elfogadni, mert egy dolog az, hogy tetszenek neki ezek a nők meg az hogy lájkolgat, bekövet stb vagyishogy nem csak gondolja ezeket hanem tesz is valamit. Ezek mellett valószínű, hogy az elérhetetlen instamodellek mellett elérhetőbb nőkkel is ezt teszi és azoknak lehet még üzeneteket is küld...
Ezek mellett elképzelhető az is, hogy te csak "ló nincs szamár is jó" alapon tart habár szerintem ha egy bombázó barátnője lenne se lenne ez másképp, mert a hiba (így vagy úgy) elég nagy részt benne van.
Azért a maszturbálás nincs egy szinten ezzel, mert ott csak gondolati síkon megy a dolog és nem szándékozik közeledni egy esetleges másik ember felé hanem csak a dolgát akarja végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!