Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Hűséget fogadott, nem vakságot. Ha arra gondol, hogy de jó lenne mással dugni, mással lenni, akkor azt már megette a fene.
3/9 anonim válasza:
Így van amíg nem k**úr félre vagy nincs csók.
4/9 anonim válasza:
Nézni szerintem szabad. Nyilván nem bunkó módon. Ha átmegy fizikaiba, az már megcsalás.
6/9 anonim válasza:
mintha a nők annyira ártatlanok lennének.. A sunyin bámulás is bámulás!
8/9 anonim válasza:
Tudtommal gondolarendőrség és gondolatbűn nem létezik, úgyhogy amíg nincs tetlegesség, addig nincs mire haragudni. Hozzáteszem számomra a tetlegesség a flörtölés viszonzásával kezdődik - ha ez megtörténik, akkor ott nagyon gyorsan lépni kell, mert a kapcsolat már megingott, a megcsalás már lényegében a kapcsolat végét jelző harangszó.
9/9 anonim válasza:
Nezni nezze de ne ugy hogy nekem is feltünjön.
Lehetöleg ne menjen at ez a bamulas szemezesse a masik fellel.
Ha mar flörtöl megcsalas...
vszinü lehetöseg hianya miatt nincs folytatasa
de ha a csaj azt mondana itt lakik 5 percre fel e megy hozza.
99,9 szazalek h felmegy
ha nincs lehetöseg testi kontaktusra marad az artatlannak tünö flört
Addig ne szolj amig nem teged hoz kellemetlen helyzetbe
Sajnos en kerültem.
Ex nekiallt szemeznk egy masik növel mikozben mellette ültem
nem kivanom senkinek
ha nem vagyok ott talan több is törtent volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!