Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek ilyen helyzetben a párotoknak, hogy mással is szexeljen néha?
Mivel nekem nincs orgazmusomszex közben, tudom hogy ez a páromat eléggé lelombozza és szüksége lenne arra az érzésre, hogy egy nő elélvezzen a farkától. Igazából ez jogos, mivel fordítva én se tudnám évekig nélkülözni a párom orgazmusát.
Így az érdekelne, hogy ti ilyen esetben tudnátok adni lehetőséget arra a párotoknak, hogy ezt az élményt megkapja valaki mástól?
Persze nem engedném el olyan gyakran, de arra gondoltam talán havi 1-2x kibírnám, ha mással lenne, mert biztos nagyon feltöltené őt, férfinek érezhetné magát.
Mit gondoltok erről?
30 körüliek vagyunk, neki még nem mondtam ezt, de ő jelezte már sokszor hogy zavarja hogy nincs orgazmusom, innen jött az ötlet
Persze
Ha nem zavar, hogy akár bele is szerethet az új punciba és akkor neked lesz lapát 😂😂😂😂
#1 nem hiszem hogy szakítana velem, nagyon szeret. Sosem zsarolt ilyesmivel még közvetetten se. Ez tisztán az én agyszüleményem
#2: Nyilván nem fog beleszeretni, nem fognak napi szinten beszélni meg romantikázni. Ez csak a dugásról szólna. Ott alvás sincsen.
Kevés ilyen ember van, aki a saját önzőségén túl tud lépni a párja kedvéért.
Igazán szép gesztus lenne tőled.
Főleg azok után amit itt kapni fogsz a többi nőtől.
Ez hülyeség, semmiképp se csináld. Tényleg fennállhat a veszély, hogy akkor beleszeret másba, és elhagy.
Csiklói orgazmusod sincs?
Amúgy az is opció, hogy megjátszod, mintha lenne, és legalább megnyugszik. Egyébként inkább a problémát kéne megoldani. Esetleg próbáljatok ki más szexpózokat. Nekem pl. lovagló pózban nincs orgazmusom, azt nem is erőltetjük. Nekem oldalazva szokott lenni a legjobban. Illetve maszturbálhatsz is és magadnak kitapasztalod, hogy a legjobb. De nehogy más nőhöz küldd könyörgöm, hidd el, még lelkileg össze is roppannál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!