Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan feküdjek le vele ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feküdjek le vele ha nem kívánom a szexet? Nem tudom mi lehet a libidómmal, de egyáltalán nem kívánom a szexet. Most nincs itthon a férjem, de március elején haza jön (külföldön van munka miatt, ez egy egyszeri út volt).

Figyelt kérdés

Eddig ha csak az együttlétre gondoltam, már be is indult a fantáziám és alig vártam, hogy legyen módunk szeretkezni.

Hogy vegyem rá magam, hogy le tudjak vele feküdni?

Eddig sose kényszerítettem magam.

Nő vagyok és 37 éves.

tegnap 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egészséged változása, élethelyzet változása, uj szereplö az életedben, szexuális irányultségod változása, egyéb ok? Hogyan látod önmagadat?
tegnap 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Változott valami, pl szedsz fogamzásgátlót?

Nekem az nagyon betett.

Sajna ha ritkán van szex elszokik az ember, de ha elkezditek hátha megjön a kedved

tegnap 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Egészségügyileg jól vagyok. Decemberben vizsgáltattam ki magam, nincs gond.

Az élethelyzetem 3 éve változott, akkor költöztünk. Nem voltak gondok.

Új szereplő sincs, semmi sóvárgás más férfi után. De ezt jó, hogy írtad, mert általában szoktak megtetszeni férfiak, de most senki se vonz.

Ami aggaszt, az egy nagy tatarozás a nyaralón. Tudom, hogy sok munkám lesz vele.

De lehet csak el kezdtem öregedni 😅. Aztán az ilyen hideg nőktől lép le a pasas meg válik recska mesterré.

tegnap 19:31
 4/6 A kérdező kommentje:

#2 Nem szedek, spirálom van.

Lehet, hogy most elszoktam. Csak vissza zökkenek.

Köszönöm, hogy írtatok!

tegnap 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt összesen 4 pasim meg egy 15 éves házasságom. Amikortól kezdtem nem kívánni a szexet azért volt mert a pasim megbukott mint férfi, nem éreztem hogy kíván es hogy szeret hogy férfi mellettem. Ennyit én is tudok. Csalódások vezetnek libidócsökkenéshez, mikor megszűnik a férfi nő kapcsolat, nálam azt jelenti, hogy leszerepelt. Onnantól hízni kezdtem minden kapcsolatomban, onnan meg az lett hogy a pasim se kívánt már es akkor legalább békén hagyott …

A masik hogy szerelmes vagy esetleg másba , de írtad hogy nem.

Vagy érdekből házasodtál első perctől. Okok lehetnek, sok, nem ismerünk es lényegtelen is, te ezekből válaszd ki, ami neked tetszik.

Persze az időt lehet húzni, még évekig a válásig.

A mai eszemmel, ha jó ember a férjem maradnék, ha nincs is libidóm felé, igaz én már 48 vagyok

tegnap 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy kis hangulatjavito, vágyfenntarto maszti? (Eleinte nem is kell befejezni, csak kis játék a puncival?)
tegnap 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!