Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Március van. A február teljesen kimaradt menszesz téren. Csináltam egy terhességi tesztet az negativat mutatott most, hogy nézem a kazettás tesztem c csikja felett van egy vékony rozsaszin csík. Ez most pozitiv?
C (control csík) az jelzi h működik a teszt
T (teszt csík) ha mind2 kijön terhes vagy
A teszt 10 perc után már nem értékelhető....
Mikor volt az utolsó vérzésed? Meddig tartott
Mikor volt az utolsó nemi aktusod?
Védekeztetek?
Mivel?
Hány napja késik ?
Rendszeres a vérzésed?
Máskor is előfordult késés?
Szedsz valami hormon tartalmú gyógyszert? Pl. Ha most kezdted a fogamzásgátlót bezavarhatja a ciklust..
Kellett alkalmaznod 6-12 hónapon belül Eseményutani tablettát?
Van-e bármilyen hormonális betegséged? Pl. PCOS , IR ???
Mennyire vagy stresszes?
Sok kérdés tudom, se rengeteg dolog befolyásolja a Ciklust
25N
Utoljára novemberben voltam eggyütt a párommal.
Igen tudom hogy ha 2 vonal akkor terhes vagyok ha egy akkor nem de nem hinném , hogy az vagyok. Tesztelni feltétlen fogok 2 nap mulva. Decemberben vetéltem el januárban megjött és a február kimaradt.sokszor volt ,hogy 4-5 napokat késett. Most jelenleg 5 napja késik. Nem voltam beteg vagyis de a torkom volt picit begyulladva neocitrant ittam és voltarent szedtem. L-Carnitint szedek az edzésem mellé. Semmilyen betegséges se pcos-t nem állapitottak meg meg semmit. De a párommal novemberben voltam utoljára. És december 22.-én elvetéltem. Azóta nem voltunk eggyütt. Tehát elméletileg nem lehetek terhes. 5 óra után volt a t csík helyén besulyedve és szürkés picit fehéres arnyalat volt ott. De nem rózsaszín.
Vetélés is okozhat hormonzavart.
Illetve előfordul h 1-2 hónap ki marad.
5 óra után nem értékelhető a teszt.
A szürkés vonal csak a reagens helyét mutatja...
Ismételd meg később a tesztet.
Ha továbbra se jön meg akkor Orvos .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!