Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek ilyen helyzetben a párotoknak, hogy mással is szexeljen néha?
Mivel nekem nincs orgazmusomszex közben, tudom hogy ez a páromat eléggé lelombozza és szüksége lenne arra az érzésre, hogy egy nő elélvezzen a farkától. Igazából ez jogos, mivel fordítva én se tudnám évekig nélkülözni a párom orgazmusát.
Így az érdekelne, hogy ti ilyen esetben tudnátok adni lehetőséget arra a párotoknak, hogy ezt az élményt megkapja valaki mástól?
Persze nem engedném el olyan gyakran, de arra gondoltam talán havi 1-2x kibírnám, ha mással lenne, mert biztos nagyon feltöltené őt, férfinek érezhetné magát.
Mit gondoltok erről?
30 körüliek vagyunk, neki még nem mondtam ezt, de ő jelezte már sokszor hogy zavarja hogy nincs orgazmusom, innen jött az ötlet
En azt gondolom, hogy ez a te szubjektiv velemenyed. “Kimaxolni” pedig siman ki lehet egy kapcsolatot enelkul is, mert mint ahogy emlitettem, nem mindenki vagya az, hogy a vilagmindenseget is megfektesse.
Van, aki enelkul is ki tud teljesedni, van aki nem.
Én 30F vagyok és párom 28N se tud elmenni vaginálisan, csak csikló izgatásával. De emiatt nem akarnék megdugni más nőket, esetemben maga a felvetés is sértő lenne.
A kapcsolatotok jellegétől függ, hogy mit válaszolna erre a párod, de én inkább mással próbálkoznék: én például azt szoktam csinálni, hogy ingerlem dugás közben a barátnőm csiklóját és effektíve dugás közben egyszerre szoktunk elmenni, mert ugyanúgy megvan az az érzés, hogy miattam élvezett el és együtt éltük át.
De, en nagyjabol ertem, viszont 1-1 mondaton megakadt a szemem. Pl.:
“...azt is elfogadom ha te vagy barki igy boldog, termeszetesen igy is lehet tartalmas kozos eletet elni viszont kimaxolni a tartalmat nem hiszem hogy ki lehet.”
Vagy
“Pedig a beszukult tarsadalmi gondolkodas a parkapcsolatokrol rengeteg boldogtalan embert "nevel".”
Az utobbi idezetben valoban nem ertek egy dolgot, megpedig, hogy szerinted mi szamit “beszukult tarsadalmi gondolkodasnak”? Ezt a 41. szamu hozzaszolasban is irtad, de oszinten nem ertem, mire akarsz kilyukadni?
Nem gondolom, hogy az beszukult gondolkodasnak szamit, hogyha valaki nem ennyire tolerans a megcsalassal szemben, mert hiaba tud rola a masik fel, hogy a parja eppen mast donget, akkor is igy nevezzuk.
De millio mas vagyat is meg lehet elni ezen kivul, hogy kiteljesedhessen egy kapcsolat. Nekem nokent meggyozodesem, hogy a kerdezo baromira nem szivesen engedne ossze a parjat mas novel, csak tevesen azt gondolja, hogy minden ferfi erre a fajta szabadsagra vagyik, holott ez nem igy van.
Lehet, hogy felreertelek, ez esetben bocsanatot kerek.
A masik, amit furcsallok, az hogy te elfogadod, hogy en igy (?) vagyok boldog (nem teljesen ertem, hogy az “igy” mit jelent), de szerinted nem lehet kimaxolni igy a kapcsolatot.
Igazabol de, ki lehet, ugye mindenki mas dolgokban talalja meg onmagat, mas-mas vagyakkal rendelkezunk es ha ezeket a vagyakat sikerul egyutt megelnunk, akkor igenis “ki lehet maxolni” azt.
Remelem erhetoen fogalmaztam, nem igazan szeretek irasban, foleg telefonon irkalva “vitatkozni”.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!