Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknél miért sokkal gyakorib...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél miért sokkal gyakoribb az aszexualitás/orgazmusra való képtelenség?

Figyelt kérdés

Egyrészt ezt olvastam mindenhol, és volt már ilyen barátnőm.

Akármit csinálhattam vele, nem tudott elmenni. Valamennyi idő után kijelentette hogy elég neki már nincs jó érzés.

És úgy tudom statisztikák alapján később fedezik fel magukat a nők tini korban(személyes beszámolókat is hallottam)

Nők véleményét, tapasztalatait is szívesen várom, például ha valaki későn(20-as éveiben vagy később élt át először orgazmust)

2021. márc. 18. 01:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es, engem az érdekelne, hogy a feleséged ment-e kifejezetten ezzel a problémával orvoshoz a szülés óta? Nőgyógyász, vagy akár pszichológus? Ne értsd félre, nem akarlak megbántani, de lehet, hogy valamit nem a legjobban varrtak össze, talán fáj neki, vagy ha fiú lett a baba, a hormonjait is feldúlhatta, erre akár gyógyszer is jó lehet. Egyszerűen fura nekem a viselkedése, biztos van valami a háttérben :/

A kérdező kérdésére pedig: nagyon magas %-ban valóban a lelki eredetű és nevelési dolgok állnak a háttérben, egy rossz gyerekkori trauma, bármi ilyesmi (talán molesztálták kiskorában, vagy az első párjával való rossz élmény, konzervatív nevelés, stb..).

2021. ápr. 11. 19:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm az érdeklődést és a segítő készséget , kedves ( 11 ) s válaszadó .

Nos párom nem fordult még semmilyen szakemberhez s nem is szándékozik , holott már én is javasoltam neki , ha baj van , nem kell szégyellni a segítség kérést .

Talán van igazság abban is , amit írsz , hogy talán rosszul varrtak össze nála valamit , mert közösülésnél sok esetben , mintha élvezné az együttlétünket , de valóban néha inkább úgy tűnik nekem , mintha fájna neki . Ilyenkor volt mikor meg is kérdeztem , hogy fáj - e neki , vagy esetleg ne toljam be neki tövig , de csak rázta a fejét és mondta , hogy nem , nem semmi baj , nyugodtan mehet az egész hossz , csak igyekezzek , ne tartson sokáig . És ezt megint csak nem értettem , hogy mi az , hogy ne tartson sokáig ?..

Valamint tény , hogy az első gyermekünk , fiú lett és ha valóban feldúlhatja az anya hormonjait , akkor ebben is lehet keresni a problémánk kulcsát .

És sajnos a nevelése is , igen /konzervatív/ volt , tiltották mindenhonnan , nem voltak barátnői és nem mehetett buliba sem , sokszor be zárták a lakás ajtaját és a kulcsot eltették a szülei .

Párom elmondása szerint , előttem egy fiúval ismerkedett , de nem lett belőle kapcsolat .

Szóval , nagyon érdekes felvetések , vagy lehetőségek , amiket leírtál és amelyeken érdemes elindulni a problémánk megoldása érdekében , tehát tényleg köszönöm , hogy mindezekről írtál nekem .

2021. ápr. 11. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!