Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél miért sokkal gyakoribb az aszexualitás/orgazmusra való képtelenség?
Egyrészt ezt olvastam mindenhol, és volt már ilyen barátnőm.
Akármit csinálhattam vele, nem tudott elmenni. Valamennyi idő után kijelentette hogy elég neki már nincs jó érzés.
És úgy tudom statisztikák alapján később fedezik fel magukat a nők tini korban(személyes beszámolókat is hallottam)
Nők véleményét, tapasztalatait is szívesen várom, például ha valaki későn(20-as éveiben vagy később élt át először orgazmust)
A hüvelyben nincsenek érző idegek különben nem bírnák ki a szülést.
Plusz a finom kéjes mozdulatokkal ingerelhető, viszont a pasiknak a szex meg a "reszelés/darálogep".
Szülés után viszont megváltozik vmi a hüvelyben és extrém érzékeny és szűkebb lesz és a libido is nő magasra (sacc fél evvel szulés utan)
Igazábol ha mindenki korán szülne onnanstól válna igazi nővé aki Valóban élvezi a szexet és kívánja is ezerrel.
Ebben az esetben maga a partner tudja csak elcseszi ha a nő Vele nem akarja..
*ja és vmiértba ffiaknakna fiatalabb nők az etalonjai akik javarészt plane frigidek is.
Szoval pont nem azokra izgulnaknakik meg már rendesen akarják is a szexet és élvezik (akár mint a nimfománok),HA olyan a partner
Nálam az volt a baj, hogy egyszerűen nem tudtam feloldódni, így is jó volt a szex, de orgazmusom nem volt sokáig, csak ha magamnak csináltam.
A gátlások feloldása részben fejben dől el, részben a partneren múlik. Ha valamelyik nem jó, akkor nincs boldog befejezés.
Sokdologból áll azért ez.
Kezdve azzal, hogy az adott nő mennyire tudodd a szexről beszélni a szüleivel, milyen szexuális felvilágosítást kapott. Tabusítva volt-e a szex, az orgazmus, és az önkielégítés? Ha belegondolsz ez gyakori, a legtöbb szülőnek halvány lila gőze sincs hogy kommunikáljon a gyerekével, vagy a kamasszal arról, hogy mi a testiség. Erre még rátesz ha valaki egyházi fenntartású intézménybe jár, ahol azt sulykolják a gyerekekbe mint a középkorba, hogy a szexualitás sátán kísértése meg egyéb blődségek.
Na ez az alap szerintem, ami vagy megvan vagy sem, de sokat nyom a latba. Én nőként mindig tudtam anyukámhoza kérdéseimmel fordulni, de igazából már inkább felnőttebb fejjel tettem meg ezt, kamaszként inkább a Cosmo és egyéb újságok szexuális rovataiból tájékozódtam.
Az orgazmusra való képtelenség akkor lenne valós, ha önmagának sem tud orgazmust elérni valaki, ami szintén adódhat abból, ha valaki nagyon gátlásos, szoronog, stresszeli maga a szexualitás, és így nem is tudja mi esik jól neki. Ebből meg következik az, hogy a partnere sem fogja tudni kielégíteni, ha a saját teste határaival sincs tisztában.
Nekem például az első kapcsolatom, ami négy évig tartott, nagyon kevés orgazmussal járt, mert annyira a páromnak akartam megfelelni, hhogy inkább nem mondtam, ha valamit nem jól csinál, egyáltalán nem kommunikáltam erről úgy, ahogy kellett volna, így gyakorlatilag egy tök rossz berögződés mentén ment az orális kielégítés, és szinte sosem volt orgazmusom tőle.
A mostani partneremmel viszont már az első perctől kezdve mondom mi jó, mi nem, hogy esik jól, és így nincs az, hogy a nem megfelelő kommunikáció miatt elcsúszik a dolog.
Nos mi a párommal már lassan 10 éve együtt vagyunk .
Az elején amikor még nem szült gyermeket , minden stimmelt a szex terén , hagyta magát előröl s hátulról is ha arról volt szó , rá élvezhettem , mehetett a szájára s puncira , hasára , hátára , nem számított , sőt igen gyakran kezdeményezett is !
Ám abban a pillanatban , hogy szült , mind ennek egy csapásra vége lett !
Ma már ott tartunk , hogy rendszeresen elutasít , hagyjál , nem akarom stb , és ha tovább erőltetem akkor nagyon felemeli a hangját és veszekedik velem , hogy értsem már meg végre , hogy ő nem akarja !
Ha nagy ritkán még is kötélnek áll , akkor is ki hangsúlyozza , hogy csak az én kedvemért fekszik le velem !
Viszont ekkor csak fekszik és néz mozdulatlanul s meredt szemekkel és semmi sóhaj , halk nyögések vagy egyéb ara utaló jelek , hogy élvezné a szexet , akármit is csinálok !
KB : 3 havonta 1 alkalommal van már csak szex a kedvemért !
Bár azt mondja , hogy szeret , de azt is hozzá teszi , hogy nem kívánja a szexet és különben is a szex ara való , hogy a férfi gyermeket nemzjen a nőnek , úgy hogy az ő puncija nem egy játék szer !
Ezért ha lesz egy adandó alkalom , akkor félek hogy félre fogok lépni , pedig tudom hogy ez elítélendő dolog .
De én egyszerűen , nagyon kívánom a szexet , szinte naponta akarnék szexelni párommal és mindig reménykedek , hogy na majd ekkor , na majd akkor , de évek óta , hiába !
Nem voltam még ilyen helyzetben korábban , de senkinek sem kívánom , kedves férfi társaim , ez borzasztó annak , aki igényli a szexet egy nővel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!