Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen lennék a (hüvelyi) szexre? Mi a baj velem?
Épp az első párkapcsolatomban vagyok és egyszerűen nem jó a szex. Nem volt még sosem orgazmusom.
Masztiztam sokat és mindig csikló izgatással volt orgazmusom. Ha a barátom csinálja nem érzek semmit, se nem rossz, se nem jó, de ha ujjaz, vagy normálisan szexelünk az borzalmas. Van amikor nem érzek semmit ott sem, de a ki-be tologatás rossz érzés és mindig arra várok, hogy mikor lesz ennek már vége...Nyalással ugyanez, egyszer volt eddig, hogy élveztem egy picit, de semmi különös nem volt benne. Aszex csak nem vagyok, mivel a maszti jó és orgazmusom is van, de ha magamat ujjazom pl. azt sem élvezem.
A legtöbb nő nem képes a hüvelyi orgazmusra. Ezt el kell fogadni.
Ha a szex fáj és azért nem élvezed, akkor nőgyógyászt keress fel, mert lehet valami gond van. Ha csak szimplán unod, vagy semmilyen, akkor egyszerűen a hüvelyi orgazmus nem lehetséges neked.
A barátod pedig nyaljon, hogy te is csúcsra juthass.
Nem fáj, csak unom, nincs semmi plusz benne.
Szeretem a párom és emiatt én is színészkedek néha, van amikor ahhoz sincs erőm.
A barátom tapasztalt és szeretem is, de lehet, hogy nem passzolunk, már erre én is gondoltam.
Bocsánat! Nem jó érzés, de nem azért mert fájna.
Illetve nőgyógyásznál voltam nemrég teljes körű kivizsgáláson és nem talált semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!