Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lettem. Mit tegyek?
Már egy másfél éve nem vagyok képes szexre gondolni sem.Benedvesedek, illetve képes vagyok orgazmusra,csak éppen se vágyam, se kedvem hozzá.
Nagyon bánt a dolog, mert régen kb ekörül forgott az életem, és félek, hogy soha többet mem fogok tudni felizgulni, vágyni valakire, vagy vágyni magára a szexre.
Mitől lehet ez? Járt már így valaki? Örökké ilyen maradok vagy megváltozik?
Ill.orvoshoz is szeretnék menni, csak nem tudom hova... Hormonokat kéne nézetnem?
24/N
#1 van párom..nem hiszem, hogy egy új partner vátoztatna ezen
#2 úgy értem, hogy állandóan "horny" voltam és mindig csak a szex körül forgott az agyam. De már hidegen hagy, és ez annyira ijesztő
Nezess verkepet :))
Nem hasznaltal valamilyen hormont tartalmazo keszitmenyt? Vagy szteroidot?
Szeretnék, csak nem tudom milyen labort kérjek.
Semmit nem szedtem/szedek
Ne vérképet nézess, hanem menj el egy endokrinológiai kivizsgálásra.
Ha a hormonokkal van baj, csak ott tudják megmondani. A szimpla sztk vérképből lószar sem derül ki. Itt speciálisan a pajzsmirigy által termelt hormonokat kell megvizsgálni.
Egyébként én is pontosan ugyanebben a cipőben járok, csak picit idősebb vagyok nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!