Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lettem. Mit tegyek?
Már egy másfél éve nem vagyok képes szexre gondolni sem.Benedvesedek, illetve képes vagyok orgazmusra,csak éppen se vágyam, se kedvem hozzá.
Nagyon bánt a dolog, mert régen kb ekörül forgott az életem, és félek, hogy soha többet mem fogok tudni felizgulni, vágyni valakire, vagy vágyni magára a szexre.
Mitől lehet ez? Járt már így valaki? Örökké ilyen maradok vagy megváltozik?
Ill.orvoshoz is szeretnék menni, csak nem tudom hova... Hormonokat kéne nézetnem?
24/N
“Aszexuális lettem” - ilyen nincs, max lecsökkent a libidód.
Ezt okozhatja, hogy már mem a kapcsolat eleji zsongást élitek, nem kívánod már annyira a párod, hogy a téli rossz idő miatt nincs meg hozzá a hangulatod (ez jellemzően a legtöbb embernek lecsökkenti a libidóját), vitaminhiányos vagy, hormonproblémád van, felborult az étkezésed, nem mozogsz/sportolsz eleget, stresszes időszakot élsz meg, kimerült vagy, túlságosan elterelődnek a gondolataid (lelki gondok miatt pl.).
Egyébként ha benedvesedsz és képes vagy az orgazmusra, akkor nem igaz, hogy képtelen vagy vágyni valakire...
Végezetül pedig, ha régen “ekörül forgott az életed”, az se normális, nem sírnám vissza a helyedben.
Kedves kérdező.
Szerintem várj egy kicsit azzal az orvossal még. Gondolom még nagyon fiatal lehetsz.
Írj rám privátban ha érdekel a véleményem, megpróbálok segíteni.
Van egy lanyismerosom. Azt mondja multkor, o aszexualis lett .
Kerdeztem tole hogy hat miert, meg hogy nem hianyzik.
Azt mondja nem hianyzik, eleg neki a rendszeres maszti.. 😂 😂
Mondtam is neki, akkor te ugy vagy aszex mint en vega.
En isveganak kepzelem magam, csak eszem hust es állati eredetu dolgokat.. 😂
Kerdezo, honnan tudod hogy kepes vagy orgazmusra? Te is masztizol tan? Ha igen akkor nem vagy aszex csak alacsony a libidod.
Ha nem, akkor nem tudhatod hogy kepes vagy orgazmusra. Max azt hogy kepes VOLTÁL orgazmusra. Lehet hogy most nem lennel, mert valami szervi okai vannak mind a libidocsokkenesnek mind a valtozasnak hogy talan mégse vagy kepes orgazmusra.
#14 Erős fogalmi zavaraid vannak. Az aszexualitás azt jelenti, hogy az illetőt nem vonzza egyik nem sem, tehát nem indul be egy konkrét embertől. Sokan közülük önkielégítenek, van libidójuk, de egyáltalán nem vágynak arra, hogy szexeljenek; míg másokat az önkielégítés sem érdekel, nincs libidójuk.
Az viszont még mindig érvényes, hogy aszexuálissá VÁLNI nem lehet, mindenki együtt születik a szexualitásával (pl. azzal is, hogy hetero, meleg vagy biszex), tehát ha a kérdező eddig vonzódott emberekhez, és élvezte a szexet, akkor NEM lehet aszexuális, csak lecsökkent a libidója.
A párom már így ismert meg. És nen véletlen használtam az aszexuális szót. Itt már nem csökkent libidórol van szó. Egyáltalán nem érdekel a szex
Viszont szeretném, hogy érdekeljen újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!