Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én látom így ezt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom így ezt az aszexuális dolgot? F23

Figyelt kérdés
Néztem néhány videót meg olvasgattam különböző oldalakon az aszexualitásról és nekem minden esetben ugyanaz a gondolatom támadt mégpedig az,hogy ez is a tömeg társadalom egyik úgymond hülyesége,hogy valaki nem akar szexelni meg nem szexuális vonzalmat a másik iránt akkor azt rögtön úgy kell megbélyegezni valami atomfizikusi fogalommal mintha beteg lenne pedig csak egyszerűen nem akar szexelni és kész.Csak tudnám miért ilyen "okos" ez a társadalom,hogy aki bármibe ellent mond azt rögtön meg kell valamilyen jelzővel vagy "betegséggel" illetni.Én ezt így gondolom,hogy ez az aszexuális jelző a társadalom egyik hülyesége azokra akik nem akarnak szexelni.Ki mit gondol erről a gondolatomról?

2020. dec. 13. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
32%

A valódi beteg dolgokra meg azt mondják hogy alap. Pld swinger hármas, seggbedugás, biszex, homo,

Ezek mind elfogadott dolgok, de ha nem kívànod a szexet az beteg.

2020. dec. 13. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Az, aki nem vágyik a szexre, nem izgatja fel, nem érez ilyen fajta vonzódást, eltér a normától, hiszen a szex a fajfenntartás feltétele. Szóval ösztönös dolog lenne szexelni kb. Ezért van erre a helyzetre külön szó, az aszexualitás, mert eltérőek az ilyen emberek a "normától", pontosan úgy, ahogy a melegek is pl. De egyik sem betegség, csak ma már divat mindenre valami nevet kitalálni, mint a non-binary, genderfluid stb. De attól még nem betegség, meg nem egy negatív jelző.
2020. dec. 13. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Beteg vagy!
2020. dec. 13. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az aszexuális nem azt jelenti, hogy nem akar szexelni, de mindegy. Nézz utána kicsit jobban megbízható forrásokból, és utána próbálkozz megint a véleményalkotással!
2020. dec. 19. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
nem betegség.
2021. jan. 6. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdés lényegét. Neked tulajdonképpen most az a bajod, hogy egy adott emberi tulajdonságra van külön szó és nem kell körülírni? Az, hogy valamire alkotunk egy szót, nem egyenlő a megbélyegzéssel.
2021. jan. 6. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!