Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működik közöttünk a szex? Többi lent (ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK, KÖSZÖNÖM)
Évek óta együtt vagyok a jelenlegi barátnőmmel, mert szeretem, de olyan problémákba ütközünk, amilyet korábbi kapcsolataimban nem tapasztaltam. Nem működik közöttünk a szexualitás. Ez számomra nagyon frusztráló, korábban soha nem volt ezzel problémám.
Amikor összejöttünk, viszonylag sokáig vártunk, szépen lassan fedeztünk fel a dolgokat. Végig azt mondta nekem, hogy durva szexualitásra vágyik, nincs szüksége gyengédségre, ostort, bilincset is vettünk (én korábban eléggé belemélyedtem a BDSM-be). Aztán nem sikerült elsőre. Másodjára sem. Sokadjára sem. Amikor elég idő és bátorítás után végre elengedte magát és néha sikerült, akkor utána hetekig azon parázott, hogy terhes lesz. Volt, hogy 3-4 féle fogamzásgátló módszert használtunk egyszerre és éreztem rajta, hogy végig ezen izgul. Testképzavaros és nem ítélem el emiatt, de engem zavart az is, hogy folyton magát nézegette, hogy "kövérnek tűnik-e", ha így fekszik, vagy úgy fekszik...előjáték/szex közben. Azzal áltattuk magunkat, hogy nem baj, megoldjuk, de majdnem megcsaltam (de nem tettem meg). Amikor ez kitudódott, nyilván nagyon szar hangulat lett közöttünk, de megbeszéltük és megígértük egymásnak, hogy javítunk a dolgon.
Le kell szögeznem, hogy nem vagyok tökéletes. Tudom, hogy az elején gyengédebbnek kellett volna lennem (bár ismétlem, hónapokon keresztül mondta, hogy nem úgy szeretné). De most már hiába próbálkozom gyengédséggel. Kértem, könyörögtem, hogy felejtsük el a több évvel ezelőtti dolgokat, kezdjük újra. Ő is aláírja, hogy sokkal érettebb és nyugodtabb lettem azóta. Masszírozom a hátát, csókolgatom, vettünk szex játékszereket, zenét indítunk, felajánlottam neki, hogy bármikor maszturbálok neki, amikor kéri, orálisan kielégítem, de ő azt mondja, hogy szerinte "csak magam miatt teszem". Ezzel nem tudok mihez kezdeni, igazságtalannak tartom. Igénylem a szexualitást, de úgy gondolom, nem tudja elengedni magát, vagy aszexuális.
Az élet más területein is elég feszült, nehezen viseli a kudarcot és ha az ő logikája ellen történnek a dolgok.
Egy egoista libával jársz. Ha eddig nem tűnt volna fel.
Teljesen felesleges egymás idejét rabolnotok, ez előbb vagy utóbb véget fog érni.
Keress egy olyan nőt, aki értékel. És nem csak magával van elfoglalva.
23 mindketten
Az élet más területein sajnos borzalmasan összepasszolunk, így nehéz
A csaj múltjával van a gond. Szakkèpzett pszichológus kell neki.
Màr az sem normàlis hogy az erőszakra gerjed.
Felületes választ adok, mert sajna ilyen kevés infóból csak következtetni tudok, ezért ne vedd magadra:
Szerintem nem illetek össze. Lehet pár év és összehangolódtok, fene tudja.
Szerintem a csaj baromira nem tudja mire vágyik, neki egy olyan pasi kellene, aki megfogja, megdöngeti mindenféle extrém, változatos, színes módon, elmondja és mutatja, hogy számára ő tökéletes vagy éppen irányítja, mint egy kisgyereket (nem tudok dönteni ennyi infóból)
szerintem te olyan vagy, aki közösen akarja megtalálni a harmóniát, mindig figyel, hogy egyenrangúak legyetek az ágyban, de a csaj nem erre vágyik. Ha egy csaj durva szexualitást mond, és tényleg gerjed rá, akkor egy olyan pasi kell, aki 100% dominál és minden úgy történik, ahogy ő akarja és neki mindent megszervez, mindent irányít.
Szóval röviden, szerintem nem illetek össze.
Szexen kívül, minden amúgy szuper?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!