Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem működik közöttünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik közöttünk a szex? Többi lent (ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK, KÖSZÖNÖM)

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyok a jelenlegi barátnőmmel, mert szeretem, de olyan problémákba ütközünk, amilyet korábbi kapcsolataimban nem tapasztaltam. Nem működik közöttünk a szexualitás. Ez számomra nagyon frusztráló, korábban soha nem volt ezzel problémám.

Amikor összejöttünk, viszonylag sokáig vártunk, szépen lassan fedeztünk fel a dolgokat. Végig azt mondta nekem, hogy durva szexualitásra vágyik, nincs szüksége gyengédségre, ostort, bilincset is vettünk (én korábban eléggé belemélyedtem a BDSM-be). Aztán nem sikerült elsőre. Másodjára sem. Sokadjára sem. Amikor elég idő és bátorítás után végre elengedte magát és néha sikerült, akkor utána hetekig azon parázott, hogy terhes lesz. Volt, hogy 3-4 féle fogamzásgátló módszert használtunk egyszerre és éreztem rajta, hogy végig ezen izgul. Testképzavaros és nem ítélem el emiatt, de engem zavart az is, hogy folyton magát nézegette, hogy "kövérnek tűnik-e", ha így fekszik, vagy úgy fekszik...előjáték/szex közben. Azzal áltattuk magunkat, hogy nem baj, megoldjuk, de majdnem megcsaltam (de nem tettem meg). Amikor ez kitudódott, nyilván nagyon szar hangulat lett közöttünk, de megbeszéltük és megígértük egymásnak, hogy javítunk a dolgon.

Le kell szögeznem, hogy nem vagyok tökéletes. Tudom, hogy az elején gyengédebbnek kellett volna lennem (bár ismétlem, hónapokon keresztül mondta, hogy nem úgy szeretné). De most már hiába próbálkozom gyengédséggel. Kértem, könyörögtem, hogy felejtsük el a több évvel ezelőtti dolgokat, kezdjük újra. Ő is aláírja, hogy sokkal érettebb és nyugodtabb lettem azóta. Masszírozom a hátát, csókolgatom, vettünk szex játékszereket, zenét indítunk, felajánlottam neki, hogy bármikor maszturbálok neki, amikor kéri, orálisan kielégítem, de ő azt mondja, hogy szerinte "csak magam miatt teszem". Ezzel nem tudok mihez kezdeni, igazságtalannak tartom. Igénylem a szexualitást, de úgy gondolom, nem tudja elengedni magát, vagy aszexuális.

Az élet más területein is elég feszült, nehezen viseli a kudarcot és ha az ő logikája ellen történnek a dolgok.

2021. jan. 31. 23:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

8: Elég rossz családi körülményekből jön (elvált szülők, anya többször volt pszichiátrián, depresszió és hasonlók miatt, apját ugyan nem kezelték, de többen mondták rá, hogy személyiségzavaros, nevelőapja alkoholista és többször verte az anyját)

A szexen kívül tényleg minden szuper, nagyon intelligens, hasonlóan látja a világot, mint én, hasonló az érdeklődési körünk, a munkánk, minden klappol.

10: Én valóban nem vagyok olyan, aki irányítgatja az embereket...szeretem, ha mindenkinek van beleszólása a dologba és nem mindig csak az van, amit én akarok, mert jó néha más dolgokat is kipróbálni. Nem tartom magam papucsnak, csak egyszerűen nem akarom más ember életét is élni.

2021. febr. 1. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg lehet, hogy pont ezekért ilyen.

Talán gyengédséggel, több odaadással lehetne rá hatni Talán megértené végre, hogy neki is jót akarsz azzal.

2021. febr. 1. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

10-es vagyok

figy, én ezt teljesen megértem, én is úgy vagyok, hogy egy kapcsolat az 50-50 és nálunk ez működik is. VISZONT, én már lassan 10 éve házas vagyok és egy dolgot megtanultam. A szex, nálunk, nem működik 50-50. Az élet igen, a mindennapok igen, a szex nem. Nem vagyok önző az ágyban, SŐT, elsősorban az ő élvezetét nézem, viszont ha irányítás és első lépésről van szó, muszáj nekem lépnem. Azért, mert ha én nem lépek, akkor még mindig ugyanazon a szinten lennénk, mint mikor megismerkedtünk. Az szuper volt, de az csak ki-be-ki-be egyszerű szex volt, néhány előjáték próbálkozással és a rózsaszín ködben szuper volt. De amikor éreztem, hogy a köd elkezd párologni, próbálkoztam a közös megoldásokkal, de nem kaptam reakciót a páromtól. Ezért magam alakítottam a szexet úgy, hogy új dolgokat kipróbáljunk, játékokat, fantáziát, bármit. A poén az volt, hogy nem kellett nagyon győzködnöm és élvezte is a legtöbbet, sőt, nagyon sok a mai napig aktív, de ha rá várok és a beleegyezésére, akkor nem lennénk ott.

Nagyon nagyon sok lány nem lép ha szexről van szó, mert fene tudja (talán neveltetés, talán "az a pasi dolga", vagy csak ha már ők irányítanak, akkor az már dominálás és ha már dominálnak, akkor már nem élvezetes. Az én páromat is izgatja az, hogy kiszámíthatatlan amit kitaláltam, új, és nem ő befolyásolja, hanem ő csak az élvező alany)

Ha már egy lány elmondta, hogy ő mire vágyik, szerintem az már HATALMAS lépés, mert a legtöbb lány nem mer a fantáziájáról beszélni (mármint az igazi "mocskos" fantáziájáról, hanem max csak lájtos, ponyva, "tengerparton szexelni" és egyéb vanília fantáziát osztanak meg). Az én feleségem az évek alatt nagyon megnyílt és már el mer mondani néhány mocskos fantáziát, és MÉGIS tudom, hogy sokat nem mond el, de amikor az ágyba beviszem, nagyon is élvezi.

Szerintem a párodnál is ez kell. Légy vele teljesen 50-50 az életben, viszont az ágyban legyél titokzatos és irányító. Szerintem ő erre vágyik. (félreértés: ne önző legyél, hanem azt próbáld nyújtani, amire szerinted vágyik, és ha nem működik, csiszolsz rajta és újra próbálkozol, figyelve a reakciókat. Merj új dolgokat kipróbálni, de ne is feszengj rá. Az nagyon is érezhető, ha olyat csinálsz, ami neked nem tetszik, inkább valami közös fantáziát kell kitalálnod, de te csak reakciókat olvashatsz. Fárasztó, igazad van, de kifizetődő)

2021. febr. 2. 07:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyon jókat írt az utolsó, csak sajnos ezek olyan nőnél működnek, aki élvezni tudja a szexet.

Olyannal, aki végig rettegi, mert terhes lesz, vagy azon aggódik, hogy a barátja látja, hogy vastag a combja nincs sok lehetőség.

Csodálom, hogy még egyáltalán szexeltek, meg próbálkozol.

2021. febr. 2. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14:

13 vagyok, van abban valami, amit írsz, de annyiban nem adok igazat neked, hogy NAGYON sok lányban van ez a feszültség, főleg kezdőként, egészen addig amíg vagy nem jön egy megfelelő pasi aki eloszlatja ezeket az aggodalmakat, vagy pedig nem érnek meg annyira, hogy megtanulják élvezni a szexet.

Mint írtam, 10 éve házas vagyok és hiába volt jó a szex az elején a párommal, neki is sok aggodalma volt, mert előző pasija beleverte (túl kövér 50 kiló felett, nem jó az ágyban és még sorolhatnám, sok hülyeség) Ő nagyon élvezte, hogy én annyira szépnek és tökéletesnek látom, amitől ő is felengedett, de akkor is hónapok kellettek, hogy ne félhomályba kelljen szexelnünk.

A lány aggodalmát a legegyszerűbben a megfelelő férfi tudja eltüntetni.

2021. febr. 2. 12:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Zöldeztem a válaszaid, mert okos dolgokat mondasz, még ha más is a véleményünk.

A pasi jelen esetben adott, évek óta együtt vannak, nem kezdők már.

Lehet valahol van egy másik pasi, aki ki tudja a belőle hozni, amit a kérdező nem, de alapvetően tartom magam ahhoz, hogy az önbizalmunk önmagukon múlik. Erősek a külső hatások, de a saját korlátainkat csak mi tudjuk átlépni, leginkább úgy, ha a racionális énünkre támaszkodunk.

2021. febr. 2. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

A lány csak megjátszotta azt, hogy szereti a kemény szexet. Valójában egy éretlen, frigid csaj. Szerintem ő azt se tudja milyen a jó szex, nem élvezi, nem csak veled, hanem úgy általában. A szadomazo dolgokba azért ment bele, hogy neked imponáljon, lehet, hogy nincs ellenére a bilincs, ostor, meg a szerepjáték, de a szexet magát nem élvezi.

Onnan tudom ezt, hogy 2 évig jártam egy ilyen lánnyal. Ő akart velem kapcsolatot mindenáron, aztán hónapokig kézenfogva sétálás, végül lett szex, de nem élvezte, rendszeressé vált a szex, nem élvezte, de szedett fogamzásgátlót. A szülei táviranyítással kontrollálták minden gondolatat, napi 1-2 óra telefonálás az anyjától, mert ugyen flottában vannak, ingyen van... Ez egy lelki sérülés, rengeteg ilyen nő van, többségüknek párja is van. Sok férfi inkább elviseli ezt, minthog, egyedül legyen.

2021. febr. 28. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!