Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy megbízott bennem?
Figyelt kérdés
Van egy örömlány, akihez rendszeresen járok. Mi nem csak telefonon beszéljük meg az időpontot, hanem facen is ismerősök vagyunk és szoktunk beszélgetni, mivel ugye törzsvendég vagyok, ezáltal jóban is vagyunk. Nos, egy másik lánnyal "dolgoztak" ketten egy lakáson és vigyáztak egymásra. Történt egy konfliktus közöttük, ami miatt kidobta a lakásból a másik lányt, ezért átmenetileg nem dolgozott ő sem, mivel egyedül volt ott, a hirdetése is inaktív volt pár hétig. Azonban csak én egyedül, ebben az időszakban is látogathattam, amikor facen megbeszéltük, hogy mikor érkezem. Ez azt jelenti, hogy bennem megbízott?2021. febr. 28. 09:32
51/56 anonim válasza:
Ja hogy neked ez így jó? Perkálsz, azt jóvan.
52/56 A kérdező kommentje:
Nem jó, de nincs barátnőm, meg nincs kiszemeltem. Vagy lehet nem tudok csajozni. Ezeket beismerem, de hogy csúnya lennék azt nem, hiszen mások szerint sem vagyok az. Hiába néz ki valaki jól, ha nem tesz semmit azért, hogy legyen valakije, akkor nem nagyon lesz.
2021. febr. 28. 15:43
53/56 A kérdező kommentje:
Mert ugye a nők általában nem kezdeményeznek. Lehet, hogy én is bejövök valaki(k)nek, de nem fogják a tudtomra adni.
2021. febr. 28. 15:45
54/56 exronin válasza:
Atyagatya, te szerelmes vagy egy K u R vá b a
56/56 anonim válasza:
Megbízott benned, de csak a pénzed miatt.
Még nyilván néhány más kuncsaftnak is azt mondja, amit neked. Nyilván lehetnek mások is, akikben megbízik.
Nem akkora dolog, hogy hirdetés nélkül is vannak kuncsaftok. Egy ismerősöm magántanár, egy éve levette a hirdetését mindenhonnan és a régi tanulói ugyanúgy járnak hozzá, úgy tudom. Ez prostiknál is teljesen elképzelhető, csak ugye ott nem tanulás folyik meg nem is az észről szól az egész egyik oldalról sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!