Párom megbízott, hogy adjam el a vidéki lakását, nagyon rossz ügyintéző vagyok, mire kell figyelni lakáseladáskor?
Nagyon régóta üresen áll a lakás, eddig inkább fizette a közös költséget, minthogy eladja, annyira nem akar ezzel foglalkozni. Sokszor megkért, hogy adjam el, intézzem, de mindig elhatárolódtam ettől, egy az hogy nem vagyok ügyintézésben jártas, sosem adtam el, vagy vettem ingatlant, másrészt úgy éreztem, hogy ez nem az én dolgom lenne. Mindegy is, most az ottani közös képviselő megint piszkálódik, és már tényleg szeretnénk megszabadulni a lakástól. Ha felveszem egy ingatlanirodával a kapcsolatot, ők elintéznek mindnet? Ugyvéd, jegyző, nem tudom mi kell ehhez. Mire kell figyelni, nem vághatnak át bennünket valahogy? Milyen költségei vannak egy lakás eladásnak? Milyen kötelezettségeink vannak a vevővel szemben? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!
Ja, és nagyon messze van tőlünk a lakás, jó lenne minél kevesebbszer odamenni ezmiatt, nem tudom hányszor kellene leutaznunk, vagy mennyi időt vesz ez igénybe?
Vagy beleásod magad,hogy hogy kell, vagy keresel egy megbízható ingatlanost mert milliókat tudsz ráfizetni egy ilyenre.
Vagy kiadjátok a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!