Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez azt jelenti, hogy megbízott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy megbízott bennem?

Figyelt kérdés
Van egy örömlány, akihez rendszeresen járok. Mi nem csak telefonon beszéljük meg az időpontot, hanem facen is ismerősök vagyunk és szoktunk beszélgetni, mivel ugye törzsvendég vagyok, ezáltal jóban is vagyunk. Nos, egy másik lánnyal "dolgoztak" ketten egy lakáson és vigyáztak egymásra. Történt egy konfliktus közöttük, ami miatt kidobta a lakásból a másik lányt, ezért átmenetileg nem dolgozott ő sem, mivel egyedül volt ott, a hirdetése is inaktív volt pár hétig. Azonban csak én egyedül, ebben az időszakban is látogathattam, amikor facen megbeszéltük, hogy mikor érkezem. Ez azt jelenti, hogy bennem megbízott?

2021. febr. 28. 09:32
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
100%
azt
2021. febr. 28. 09:33
 2/56 anonim ***** válasza:
100%
ja
2021. febr. 28. 09:43
 3/56 anonim ***** válasza:
100%
IGen.
2021. febr. 28. 09:44
 4/56 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan azt jelenti.
2021. febr. 28. 09:47
 5/56 anonim ***** válasza:
91%
Persze, senki más sem mehetett fel hozzá igen. Persze a többieknek is ezt mondta.
2021. febr. 28. 10:07
 6/56 A kérdező kommentje:
Nem voltak többiek, hiszen nem volt aktív a hirdetés. Volt amikor végeztünk és megkért, hogy fuvarozzam el boltba meg ilyesmi, utána meg mentem.
2021. febr. 28. 10:14
 7/56 anonim ***** válasza:
84%
Persze, te meg a titkos lovagja vagy, senki más nem tudott róla, ja. :)
2021. febr. 28. 10:45
 8/56 A kérdező kommentje:
Milyen titkos lovagja? Te ismered a hölgyet vagy én? Én egy ugyanolyan vendég vagyok neki, csak én látogatom a leggyakrabban. Nem hinném, hogy más is látogatja heti 2-3 alkalommal hónapok óta egy vidéki városban.
2021. febr. 28. 11:17
 9/56 anonim ***** válasza:
100%

Annyi történt hogy nem volt helye, addig a törzsvendégeknek "szolgáltatott" - igen jól látod a többes számot. Amint lett helye ismét hirdet mindenkinek. Ennyi történt, ne gondolj bele többet. Az hogy boltba elvitette magát meg miért ne, olcsóbb mint a taxi nem?

Érezd magad megtisztelve hogy megbízható törzsvendégnek könyvel el magában. Jobb mint egy idegen, mert legalább ismer, tudja hogy normális a kuncsaft és tiszta, nem lutri mint az első bejelentkezők. Ennyi történt, nem több, ne gondolj bele többet. Nagy lúzerség érzéseket elkezdeni táplálni egy prosti iránt, nagyon csúnyán ráfázhatsz. Anyagilag is meg érzelmileg is. Ne mond hogy mi nem szóltunk előre...

2021. febr. 28. 11:32
 10/56 A kérdező kommentje:
Nem táplálok érzéseket, ezt feljebb is leírtam. Nekem olyat is felajánlott, hogyha annyit jövök, nem lesz mással, csak velem. Úgyhogy 9-es, a többes számodra rácáfolok. :D
2021. febr. 28. 11:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!