Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy megbízott bennem?
Figyelt kérdés
Van egy örömlány, akihez rendszeresen járok. Mi nem csak telefonon beszéljük meg az időpontot, hanem facen is ismerősök vagyunk és szoktunk beszélgetni, mivel ugye törzsvendég vagyok, ezáltal jóban is vagyunk. Nos, egy másik lánnyal "dolgoztak" ketten egy lakáson és vigyáztak egymásra. Történt egy konfliktus közöttük, ami miatt kidobta a lakásból a másik lányt, ezért átmenetileg nem dolgozott ő sem, mivel egyedül volt ott, a hirdetése is inaktív volt pár hétig. Azonban csak én egyedül, ebben az időszakban is látogathattam, amikor facen megbeszéltük, hogy mikor érkezem. Ez azt jelenti, hogy bennem megbízott?2021. febr. 28. 09:32
11/56 anonim válasza:
#10 ja kérlek ha te a fizudat oda akarod hordani hozzá... ne dőlj már be ennek a szövegnek, de mondtam: mi szóltunk...
12/56 A kérdező kommentje:
A fizumat azt hagyjuk, mert nyilván megtehetem, hogy ennyit megyek, de most nem ez volt a lényeg. Heti 2-3 alkalommal járok hozzá amúgy fél éve, de 2-nél kevesebb nem volt egy héten sem. Fentebb írtam is, hogy nem tudom elképzelni, hogy más ennyit menjen hozzá egy vidéki városban. Túl szoktam lépni az időmet is, sosem szól, konyhába szoktunk még utána beszélgetni meg inni valamit. Egyszer még valahogy szóba is került ez, hogyha csak én mennék, viszont kicsivel többet még ennél is, akkor nem lesz mással. Persze ez azóta nincs így, hiszen időm sincs ennél többször menni.
2021. febr. 28. 11:54
13/56 A kérdező kommentje:
De valóban volt egy kis időszak, amikor csak én mentem, hiszen más vendége nem volt ismerőse facen sem, hirdetése pedig inaktív volt, munkas telefonja pedig kikapcsolva.
2021. febr. 28. 11:56
14/56 anonim válasza:
Azért egy prostit nem mondanék hölgynek...
15/56 anonim válasza:
Igen, kb megtartott 20 megbízható partnert, kialakult a vendégköre, minek akkor a hirdetés?
Te köztük voltál.
Ha téged ez örömmel tölt el, akkor szívesen.
Kell neki a pénzed. A többit te teszed hozzá.
16/56 A kérdező kommentje:
De már megint megy a hirdetése. Ez azért nem ment mert egyedül volt és nyilvan kockazatos lett volna, hisz ki tudja milyen beteg ember akarna menni hozza. Mar ismet nem egyedul van.
2021. febr. 28. 12:11
17/56 anonim válasza:
A rosszlányok szerintem amúgyis leveszik a hirdetést ha van elég rendszeres vendégük.
18/56 A kérdező kommentje:
De olvassátok el a feljebb írt válaszokat is, meg amiket én írtam.
2021. febr. 28. 12:13
19/56 A kérdező kommentje:
De hogy lenne rendszeres vendege ha ki van kapcsolva a munkas telefonja? A munkas telefonja csak akkor van bekapcsolva, ha a hirdetese is aktiv.
2021. febr. 28. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!