Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy megbízott bennem?
Havi 100-200k-ért már jár egy kv a konyhában meg egy kis beszélgetés.
Amíg nem élt a hirdetése addig minek kapcsolta volna be a telóját. Ahogy te is beszéltél vele valahogy, lehet más törzsvendég is. Van egy prekoncenpciód minden "jelet" annak vélsz ami ezt megerősíti. S akkor mi van ha abban az időszakban kis szünetet tartott? Most viszont megint nyomja az ipart.
Mire is szeretnél kilyukadni? Hogy ha jól megszponzorálod havi 2-3-400k-val akkor nem fog mással dugni? Elképzelhető ez is. Megütöd a "főnyereményt" lesz egy k.vából lett sugarbaby-d (mondjuk az majd akkor ha nem körönként fizetsz, hanem havi átalányban). Ennyi és nem több, kedves egészségedre :)
Nem. Ha hirdetés inaktív, akkor a telefonja is kikapcsolva. Ha aktív, akkor telefon bekapcsolva. Tudom hogy csinalja...
En meg facen beszeltem meg vele hogy mikor erkezem. De facen mas vendegekkel 100% hogy nem tart kapcsolatot. Es olvassatok vissza hogy nekem mit ajanlott fel, nem fogom 500x leirni
Valaszolo*
Bocsanat.
Jaja😂😂
Abból nem fizetnél prostit.
Különben meg kedves Kérdező! Te mennyit fizetsz ezért egy alkalommal?
Ha már ennyire sokat jársz hozzá, biztos ad valami kedvezményt XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!