Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez azt jelenti, hogy megbízott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy megbízott bennem?

Figyelt kérdés
Van egy örömlány, akihez rendszeresen járok. Mi nem csak telefonon beszéljük meg az időpontot, hanem facen is ismerősök vagyunk és szoktunk beszélgetni, mivel ugye törzsvendég vagyok, ezáltal jóban is vagyunk. Nos, egy másik lánnyal "dolgoztak" ketten egy lakáson és vigyáztak egymásra. Történt egy konfliktus közöttük, ami miatt kidobta a lakásból a másik lányt, ezért átmenetileg nem dolgozott ő sem, mivel egyedül volt ott, a hirdetése is inaktív volt pár hétig. Azonban csak én egyedül, ebben az időszakban is látogathattam, amikor facen megbeszéltük, hogy mikor érkezem. Ez azt jelenti, hogy bennem megbízott?

2021. febr. 28. 09:32
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
96%
19# A munkás telefonja akkor van bekapcsolva ha nincs nála kuncsaft.
2021. febr. 28. 12:16
 22/56 anonim ***** válasza:
100%

Havi 100-200k-ért már jár egy kv a konyhában meg egy kis beszélgetés.

Amíg nem élt a hirdetése addig minek kapcsolta volna be a telóját. Ahogy te is beszéltél vele valahogy, lehet más törzsvendég is. Van egy prekoncenpciód minden "jelet" annak vélsz ami ezt megerősíti. S akkor mi van ha abban az időszakban kis szünetet tartott? Most viszont megint nyomja az ipart.

Mire is szeretnél kilyukadni? Hogy ha jól megszponzorálod havi 2-3-400k-val akkor nem fog mással dugni? Elképzelhető ez is. Megütöd a "főnyereményt" lesz egy k.vából lett sugarbaby-d (mondjuk az majd akkor ha nem körönként fizetsz, hanem havi átalányban). Ennyi és nem több, kedves egészségedre :)

2021. febr. 28. 12:19
 23/56 A kérdező kommentje:

Nem. Ha hirdetés inaktív, akkor a telefonja is kikapcsolva. Ha aktív, akkor telefon bekapcsolva. Tudom hogy csinalja...

En meg facen beszeltem meg vele hogy mikor erkezem. De facen mas vendegekkel 100% hogy nem tart kapcsolatot. Es olvassatok vissza hogy nekem mit ajanlott fel, nem fogom 500x leirni

2021. febr. 28. 12:21
 24/56 A kérdező kommentje:
Igen, szunetet tartott. De en ez alatt is mentem. Errol beszelek.
2021. febr. 28. 12:22
 25/56 anonim ***** válasza:
97%
Mit erőlködik ez a tsíra itten? Ha annyira kell, akkor viríts pár kilót gyorsan neki, azt haladjunk már. Unalmas az erőlködésed kisfiú.
2021. febr. 28. 12:24
 26/56 A kérdező kommentje:
Milyen erőlködésem te gyász? Olyan hülyeségeket tudnak egyesek írni. Amiket leírtam a kérdésben, ezek mind így vannak, nem vagyok naiv, hanem ezek a tenyek. De ennek ellenere a kerdesemre nem sokan tudtak valaszolni, csak az elso par kerdezo.
2021. febr. 28. 12:28
 27/56 A kérdező kommentje:

Valaszolo*

Bocsanat.

2021. febr. 28. 12:29
 28/56 anonim ***** válasza:
96%
Menj inkább pihenni, holnap vár a betonkeverő, meg a taliga! :)
2021. febr. 28. 12:30
 29/56 A kérdező kommentje:

Jaja😂😂

Abból nem fizetnél prostit.

2021. febr. 28. 12:33
 30/56 anonim ***** válasza:
100%

Különben meg kedves Kérdező! Te mennyit fizetsz ezért egy alkalommal?

Ha már ennyire sokat jársz hozzá, biztos ad valami kedvezményt XDDD

2021. febr. 28. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!