Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez azt jelenti, hogy megbízott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy megbízott bennem?

Figyelt kérdés
Van egy örömlány, akihez rendszeresen járok. Mi nem csak telefonon beszéljük meg az időpontot, hanem facen is ismerősök vagyunk és szoktunk beszélgetni, mivel ugye törzsvendég vagyok, ezáltal jóban is vagyunk. Nos, egy másik lánnyal "dolgoztak" ketten egy lakáson és vigyáztak egymásra. Történt egy konfliktus közöttük, ami miatt kidobta a lakásból a másik lányt, ezért átmenetileg nem dolgozott ő sem, mivel egyedül volt ott, a hirdetése is inaktív volt pár hétig. Azonban csak én egyedül, ebben az időszakban is látogathattam, amikor facen megbeszéltük, hogy mikor érkezem. Ez azt jelenti, hogy bennem megbízott?

2021. febr. 28. 09:32
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
20 ezret fizetek egy órára. De abból az egy órából szokott lenni másfél is. Kaptam kedvezményt, így lett 15 ezer. Majd a Covid miatt megbeszéltük, hogy újra 20 ezer.
2021. febr. 28. 12:41
 32/56 anonim ***** válasza:
98%
Hát ez eléggé olcsó qrva vazzeg! :)
2021. febr. 28. 12:56
 33/56 A kérdező kommentje:
Hát persze, mivel írtam, hogy vidék. Nem Pest. De itt a környéken nem nagyon tudok nála jobbat. Vékony alkat, szilikon mell, seggig érő hosszú fekete haj, gyönyörű baba arc.
2021. febr. 28. 12:59
 34/56 A kérdező kommentje:
Amúgy itt kb mindegyiknek ez a tarifája mert soknál jártam már korábban.
2021. febr. 28. 13:01
 35/56 anonim ***** válasza:
95%
Fekete haj, ja, köszi, értem is már........
2021. febr. 28. 13:02
 36/56 anonim ***** válasza:
28%
#32 Nem mondanám. Ennyi az ár manapság. Pesten se feltétlen drágább. Utcán még olcsóbb is.
2021. febr. 28. 13:02
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Van nála gyors öt perces menet is, akkor jó bót lehet.
2021. febr. 28. 13:04
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Taxis koromban évekig kizárólag örömlányokat fuvaroztam kuncsafthoz. Nem egyszer alakult ki a lányok és az ügyfelek között bizalmi viszony. Nyilván ilyen szituban több lehetősége volt egy ügyfélnek. A lányoknak sem mindegy, hogy hogyan bánnak velük, és hogy nem undorral kell szexelniük, ha már nem olyannal vannak, akivel privátban szeretnek lenni. És az anyagiak is nyilván belejátszanak, azért heti fix 50-60 nem rossz dolog. De aki féreg azt lekoptatják, hiába perkál.
2021. febr. 28. 13:05
 39/56 A kérdező kommentje:

Nincs 5 perces menet, el sem tudnék élvezni ilyen hamar.

Fél óra van és egy óra.

2021. febr. 28. 13:06
 40/56 A kérdező kommentje:
38-as jól leírta. Nem mindegy nekik sem, hogy ismerőssel fekszenek le úgy hogy megvan a heti 50-60 ezer, akiktől nem undorodnak, minthogy idegen túrós faszúakkal.
2021. febr. 28. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!