Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női logika szerint ez hogy működik ?
Ha elmondom hogy kicsi a farkam ismerkedéskor , törölnek mert bunkó vagyok .
Ha ismerkedés után az első együttlétkor derül ki hogy kicsi , kidobnak mert nem jó a szex.
De mindeközben hangoztatják hogy nem a méret számít ...
Most akkor ez logikus ?
Bár attól függetlenül igenis számít a méret mert felnőtt nők már nem veszik be a 14-15 centit 19-nek.
És sok konkrétan kijelenti hogy neki min 17-18 kell. Aki kicsivel is beérné annak meg a maximális tapasztalat , tudás kell ami szintén hiányzik.
Azoknak akiknek meg egyik se számít azok meg olyanok is hogy mindegy ki csak már valaki hozzájuk érjen . Hàt kössz , de ha eddig nem jutott senki , nem ilyennel akarom elkezdeni. Remélem én is nemsokára impotens leszek
Arra hivatkozva dobtak a nők szex után, hogy kicsi a pöcölő?
Vagy arra, hogy nem jó a szex?
Esetleg valami egyéb mondvacsinált ürüggyel, hogy nem illünk össze ami szex után derült ki?
#75 méretre hivatkozva szex előtt
Minőségre nem birálták nyiltan, szemtől szembe.
De valahogy mindig "véletlenül" úgy alakult hogy nem...
#77 ha tudnám használni...de nem tudom mert nem jutottam hozzá hogy gyakoroljak, vagy kipróbáljam. Mert 22-24 éve a méretem és a külsőm miatt kapom az alázást és megvetést.
Valószinű ha normális tini korom lett volna akkor nem mentem volna tönkre, ha a lányok és most is az öreg nők nem aláztak volna meg, vagy utasitanának el 2 centi miatt amiről nem tehet...
Ok okozat. Nem kell netes ismerkedésnél kifogast keresni, egyszerűen törölnek. Nem kell ezért elővenni a méret dolgot.
Nem veszi észre. :D Arról sincs fogalma, hogy ezeken bizony tudna változtatni, ha nagyon akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!