Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női logika szerint ez hogy működik ?
Ha elmondom hogy kicsi a farkam ismerkedéskor , törölnek mert bunkó vagyok .
Ha ismerkedés után az első együttlétkor derül ki hogy kicsi , kidobnak mert nem jó a szex.
De mindeközben hangoztatják hogy nem a méret számít ...
Most akkor ez logikus ?
Örülj neki hogy őszinték. Akkor mondjuk ki, a nőknek csak a nagy kell. És akkor most mi változott?
Ja, jöttél önigazolásért, hogy ami miatt kifogásokat keresel, annak van alapja. Vagyis csak ásod magad lejjebb a gödörbe és hülyéket is keresel hozzá, akik bólogatnak neked. Akik meg nem értenek veled egyet azok kamuk. Vicc vagy öreg.
Csak az a baj hogy azok számára is sértő lehet amit írsz, akikre ezek a dolgok nem igazak. Remélem nem veszi magára senki.
Nőgyűlölő és megkeseredett vagy. Ezek a tények.
“ Akkor mondjuk ki, a nőknek csak a nagy kell. ”
Ez most ugye irónia volt? Mert szerintem ez sokkal összetettebb kérdés annál mint hogy ki lehessen jelenteni hogy a nőknek ( kivétel nélkül mindnek) csak (csak) a nagy kell.
#35 és szerinted ezt ki alakitotta ki bennem? Kik miatt alakult ez ki?
Szerintem a válasz egyszerű.
Sajnos nagyon kevés nőre nem igaz amit irtam. Több száz nővel beszêltem. Szerintem akire valóban nem vonatkozik az nem veszi magára.
#34 te vagy a vicc ha ezt viccnek tartod és mégis itt vagy.
Nyilván mindenki azért teszi fel a kérdést hogy megtudja mi a véleménye másnak, és a sajátjához hasonló véleményekkel jobban tud azonosulni. Csak azt kamuzom le amit nagyon kamu szagú! Pl a 8 centis story...
De valóban örülök neki hogy te is elismered hogy van alapja a kérdésemnek és a problémámnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!