Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női logika szerint ez hogy működik ?
Ha elmondom hogy kicsi a farkam ismerkedéskor , törölnek mert bunkó vagyok .
Ha ismerkedés után az első együttlétkor derül ki hogy kicsi , kidobnak mert nem jó a szex.
De mindeközben hangoztatják hogy nem a méret számít ...
Most akkor ez logikus ?
54 és 56ot is én írtam. Nem vitázunk. Egyszerűen én mint nő, női oldalról szerettem volna felnyitni a szemed, hogy nem minden olyan ahogy te azt elképzeled.
Te láttál a világból egy ici-pici darabot, és azt gondolod ez az élet. Így megy minden. Mindenki ilyen.
Engem is csúfoltak tini koromban, amiért anyám vágta a hajam. Amiért nem öltöttem lányosan. 20 éves koromig rám sem nézett senki, és azóta is csak 2 kapcsolatom volt. De megtanultam túllépni a piti gyerekes b@sztatáson, amit éretlen gyerekek csinálnak az iskolában.
Te továbbra is ott tartasz agyilag, hogy azt gondolod magadról amit mások gondoltak rólad 25 évvel ezelőtt. 40 éves korodra azért ezen tudni kellett volna túllépni.
És 15 centi bőven elég egy nőnek, és nem számít kicsinek. Csak ugye tudni kéne használni. Amit te azért nem tudsz mert nem kapsz lehetőséget a nőktől mert a nők szemetek veled. Ördögi kör... Bárki bármit mond neked, csak a saját f@szságodban hiszel. Legyél vele boldog akkor. 😘
#63 akkor lêgyszives ne szólj bele. Ha nekem is ideális nagy méretem lenne én se itt verném a nyálamat, és hisztiznék a szexhiány miatt.
Csak sajnos az a helyzet hogy ez miatt a 2 centi miatt 22-25 éve tönkre tettek és azóta egy roncs vagyok. De kösz a hozzászólást.
#62 minek próbálkozzak? Ez 15-16 éves koromba eldőlt. Hogy nem...
Azokat amiket leirsz azok nagyon szép dolgok azt leszámitva hogy ahhoz nő közelébe kellett volna jutni. De mivel nem történt meg, ezért értelmetlen arról beszélni hogy hogy kell jónak lenni és majd utána mi történik... Épp ugyanigy az ujjazás és a nyalás tudás is.
Ahhoz is rengeteg idő és nő kell.
Azért te se gondolhatod komolyan hogy egy qrvától tanulok meg szexelni? Egy soha hozzá nem nyúlnék, kettő nincs annyi pénzem, három az egy "gépi futószalag" élmény. Köze nincs egy igazi nöhöz.
Annál meg nincs nevetségesebb amikor valaki gyúrással akarja kompenzálni a kis méretét és azzal bizonygatni a férfiasságát. Mint egy nagy autóval. Vicc.
A kimaxolás meg a bennem rejlő potenciál nem elég semmire a m3ret miatt. És ezt a nök többsége is megerősitette. Annak érdemes küzdeni aki el tud érni valamit. Akinek biztos a bukás az mit erölködjön?
#61 jó 2 kapcsolat és hány pasival voltál? Azt valahogy minden nő kifelejti a felsorolásból...
Az utolsó két bekezdéseddel egyet értek. Valóban túl kellett volna lépni, ha nem lett volna igaz amit gondolnak rólam, azaz hogy egy ronda kisfarkú szxr vagyok. Nehéz férfiként úgy magabiztosnak ês sikeresnek lenni ha az emberre mindig undorral és lenézően néznek.
Ezért könnyebb a nőknek...ha én is kiéltem volna magam akkor lehet nem igy állnék hozzá
#69 köszönöm . Sajnos teljesen igazad van , a bekamuzott számok áldozata lettem 15-16 évesen. Teljes mértékben elhittem azt amit mondtak , a hazugságot hasonlítottam össze valósággal.
Most már nem a mérethiányomat nem tudom feldolgozni hanem hogy 22-24 évet leéltem szex nélkül. Így viszont már nem is tudok mást mutatni mint hogy egy selejtes szar vagyok.
És ahogy írod a legszebb évek azaz a szép nők kora elmúlt a maradéknak meg nem sok értelme van. Köszi a választ 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!